Känn kärleken runt dig

3

Denna vecka är tung för många även mig det har kommit så många besked om sjukdom och människoöden så de har varit en uppförsbacke i känslorna.

Mitt i allt är det sån kärlek sån inspirations glöd folk ger inte upp de tar upp kämpar andan och tar fajten.

Från allvarlig hjärtbesvär med operations som ända lösning för tillfriskning och planeringar för cancer behandlingar till att leva i skräck för att bli hittad av sin exman och ett nytt boende måste i kaos planeras eller lilla mamma som fått demens utredning och det visar sig vara alzheimer.

De jag ser i allt detta är viljan att ta fajten för överlevnad Fajten för att lyckas leva i trygghet igen.

Viljan att förändra sig själv så man lyckas nå målet de är styrkan jag ser.

Den fantastiska kämpar glöd som inspirerar varje dag den fajten som vi alla tar för att få en framtid i kärlek och trygghet.

Jag är så tacksam för mitt jobb på tarotguiderna även om en del vill se mig sluta på linjen och jobba på vanligt arbete för det jag gör är fel enligt bibeln vilket jag får i meddelande om varje dag i Messenger.

Men det jag sett under min tid på linjen är kärleken som växer inom varje person som vågar komma ut ur sitt skal och se sig själv hur vackra deras inre är.

Men jag är stolt för jag känner verkligen att jag hjälper folk jag får se med egna ögon hur jag Johanna som alltid upplevt sig själv som så oviktig gör en annans dag till kärlek, ger deras framtid ett verkligt ljus ett hopp.

Veckor som kantas av sorg för att vi behöver tampas igenom en tung tid av ohälsa är en tung vecka för mig som sitter kvar ett bra tag.

NI som faktiskt pratar med mig vet att ni får allt av mig när ni ringer jag ger mitt bästa jag kan inte trolla jag kan inte spå i tid men jag ger mitt allt.

Som medium får ingen se över hälsan för det är ej ok enligt lag men vi är medmänniskor vi människor som får höra om en annans kamp om sitt liv vi har en skyldighet att se den personen och finnas där.

Vet ni varför du! jo du har tagit dig an en uppgift att vara en länk mellan andevärlden och jorden så förmedla kärleken som strömmar från andevärlden och få folk som möter dig att känna sig älskad från dig själv till andevärlden och tillbaka.

Livet är en kamp vi valde livet på jorden i syfte att utvecklas och få jorden i medvetenhet framåt ett steg i taget och ibland tio.

Går vi igenom en period som är tuff är det för vi behöver det vi får faktiskt inget vi inte klarar av att hantera, jag vet det med säkerhet.

Mitt liv har alltid varit kantad av tunga saker att hantera och jag står upp jag är en stark person med kärlek för 1000 det är du med tro mig jag har sett dig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Anna den

  Kram till dig Johanna! 🤗Är så tacksam för alla samtal med dig😊✨

  • johannastjarnoga den

   Detsamma goa fina anna du är en magisk tjej <3

   • Anna den

    ❤️

Lämna en tanke