Guldkorna i livet

0

Titta på vad du har fått guldkorn i från detta liv.

Se dem stora som små låt dig gå tillbaka och se vad du lärt dig utifrån dessa guldkorn.

Tro på att universum har din rygg är en sak som jag fått lära mig.

Vist i visa delar av ens liv har man bett varje dag för att de ska finnas en lösning eller att få en paus i stressen som pågår i ens liv.

Jag har och min släkt och vänner har verkligen fått en hel del stora tunga guldkorn men tittar man på vad händer efter inom en så ser man guldkornet som formades inom en själv när de var som tuffast och det är en vacker lätt guldkorn.

Alla svårigheter är svårt att se igenom för att i stunden förstå vad är det jag är med om och varför ska jag behöva gå igenom detta, och är de så att du känner inte detta nu igen jag trodde jag lärt mig läxan.

Vi lär oss hela livet och ge dina tuffa stunden en extra titt istället för att hata möjligheten för i nästa stund börjar du agera oavsett för de är det du lärt dig att aldrig ge upp.

Så se möjligheten till att hitta ditt guldkorn i denna lärdom och se tillbaka hur kom jag fram till denna nya lösning inom mig själv.

Vi väljer själva hur vi ser på vårt liv och de vi möter.

I stunden behöver vi släppa ut alla känslor för att tillåta att vi får uppleva allt som väller ur en som en flod.

Låt det ske när lugnet landar då kan du få börja se pusslet framför dig små ledtrådar till denna utmaning så hittar du guldkornet.

Utforska livets gåta inom dig själv vad driver dig vad känner du själv att du behöver jobba med inom dig själv vad behöver du ge dig själv kärlek för att du glömt att se hur fantastisk du är.

Se dig själv klart i spegeln och tillåt dig vara en elev av livet.

Se livet som lager på lager vi är komplicerade underbara själar med ett sinne av så mycket mer än de blotta ögat kan se. min egen tavla
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke