Soul love

0

Själskärlek, en magi som förenar två unika individer på ett plan som är långt ifrån vad vi mött förut i vår romantiska historia.

vi kantas av historia av kvinnor och män som tvingas leva i partnerskap/giftemål utan att ens älska personen de lever med.

Idag förekommer det på jorden, dock i många länder är det en frihet vem man väljer att leva med.

Jag vill hylla alla som lever efter kärlek i sina hjärtan och samtidigt önskar finna den som är tänk för bara dem.

Detta är framsteg, vi börjar ha en gemensamt mål på jorden att finna sig själv och älska sig själv fullt ut, det haltar men vi har väckt den till en global nivå, medvetenheten strävan är att ge sig själv tid att vara människa på jorden.

Kärleken till en annan individ och jag säger individ för vi har inte bara kärlek mellan man och kvinna vi har kärlek mellan kvinna och kvinna samt man och man, en vacker förening i samklang och det som binder ihop oss alla är kärlek.

Soul love sträcker sig så mycket längre för många får gåvan att få ett barn, en själsenhet som du valt på själs nivå att leva med och utvecklas med, vi går igenom prövningar och sån kärlek som får en att häpnas.

Jag vill belysa kärleken på vilken planhalva som du befinner dig är perfekt för just dig, din utveckling, dina livsläxor ger dig den bästa chansen att hitta tillbaka till din kärlek om du går din egen väg,

Lev livet med tanken att skapa en bra sak för dig själv varje dag om det så är en liten sak så ge dig den gåvan, lev med medvetenheten att du själv styr hur mycket kärlek du har i ditt liv.

vi kan bara förändra oss själva, inte någon annan så ge dig själv kärlek ge din miljö runt dig kärlek och låt de spridas för är du i kärlek så smittar du av dig det till alla du möter.

Målad av mig Johanna
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke