Ett nytt kapitel…

1

Idag är det 27 dagar kvar innan jag reser till Scotland ååå de är så pirrigt och än så länge overkligt.

Många rädslor har dykt upp att ta steg framåt är svårt för en person som gärna sitter kvar i tryggheten och i de bekväma jag förändrar mig gärna men fysiskt resa för att göra de är inte min melodi.

Dock är väskan här nu rosa och barnsligt vacker jag ska ju resa med stil tänkte jag inviga de nya livet med en stor rosa romantiska väska och på skälvande ben ta mina första steg.

Låter dramatisk men så känns det inom mig på darrande skakande ben tar jag stegen mot ett nytt äventyr som kommer förändra hela mitt liv och skifta fokus i min mediumskap och leva ut vem jag är och vad jag känner att jag är ämnad till.

Med denna utmaning har jag verkligen fått uppleva hur jag är som person jag har fått se mig själv i spegeln många gånger för att ta mig iväg.

Vi är alla rädda för de okända men vi är även rädda att göra fel val i livet tänk om de blir katastrof eller om jag går på fel tåg ner till Stockholm och stiger ut i ingenmansland.

Jamen ni hör ja jag funkar exakt som ni när vi är i obalans när de skiftar inom oss och de skiftar samtidigt på utsidan så blir de svårare att hitta balansen igen.

Vad gör jag för att mäkta med detta jo fantiserar ser ljust på framtiden tillåter mig vara barnslig och jag ser mig själv på perrongen till ett nytt äventyr med min rosa väska och min biljett i hand.

Tillsammans med Spirit Retreat – tillsammans med Spirit Retreat (togetherwithspirit.com)

länken så ni kan inspireras och se om ni är sugna vad jag förstår kommer det komma fler chanser med detta härliga äventyr i mediumskap.

En annan sak jag tar mig förbi mina egna rädslor är min inre visdom jag försöker se på de med lugn och visdom, tänk er jag står på plattformen och tittar ut på publiken och ser mig själv gånger 60 jag får ju snabbt börja fundera på att le tillbaka till mig själv för insikten är att jag möter mig själv i alla dessa människor, de är lika nervös som mig.

Jag är en blyg viol folk som inte ser de väljer att se mig i ett annat ljus som jag inte själv inte upptäckt riktigt än.

Denna resa har fått mig att överkomma min blyghet för de är oftast så att ingen möter min blyghet utan jag ger upp kastar in handduken.

Denna gången har jag haft modet att vara ärlig mot mig själv mot andra att jag är rädd jag är för rädd för att delta jag hör inte hemma här…när jag hört mig själv säga de har något brustit inom mig för jag har hört min egen lögn min egen misstro till mig själv är inte sann.

Varför är jag så öppen med mina känslor jo för de är många med mig som har haft eller har samma problem, rädsla stoppar oss vi önskar trygghet raka tydliga uppmålade vägar som visar oss varje stig tydligt.

För illusionen är att alla andra är bergsäkra på att de är på rätt plats i livet och de finns tydliga signaler vilket de finns endels måste få en något fysisk signal men oftast är de en viskning.

Man tror man missat tåget för man har inte fått en tydlig signal så känns de som att jag går fel väg.

men i själva verket så Vid första mötet med den första personen som lede in mig på denna väg där är första signalen, efter den signalen har jag letat fler tecken trots att de har funnit säkert 100 st men ju mera osäker jag varit ju svårare för mig att se signalerna för jag springer förbi dem.

Varför…gamla mönster gammalt inlärt beteende vi missar tåget för ingen från början visade oss hur en signal ser ut och vi lär oss med att snegla på andra…tur att vi har några riktlinjen för samhället även om vi går varan hack i häl är de en ganska ok mall speciellt när vi behöver hitta tillbaka till huvudstigen som tar oss tillbaka till våra individuella stigar.

Så när en sån här resa kommer i ditt liv ta det och låt dig titta dig less på din spegelbild du kommer upptäcka saker om dig själv som du inte trodde du gjorde eller tänkte om dig själv och du kommer se hur du stoppar och fäller krokben på dig själv.

Ett tecken för mig i att denna resa är min väg att ta är att jag fått tillbaka all min energi min glädje inget kan stoppa mig så fort jag valde att stiga ombord på rätt tåg så infann sig en enorm lycka…de hade nog inte hänt om jag kastade in handduken som jag gjort förut i mitt liv.

Våga ta dig genom snåret bortom den ligger en fantastiskt äventyr ämnat bara för dig
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Eva den

    💜💜💜💜💜💜💜

Lämna en tanke