Solens strålar är här

0

solen kommer med nya energier och stor glädje en ny start.

Livets kugghjul gör sig påmint vid våra högtider en ny start tar sin början och nånting avslutas.

Det är dags att se framtidens ljus och anamma livets ljusare tider.

Vi kan börja vår morgon med att sätta tankarna på en ljus framtid sen att vi stiger upp och börjar dagen med att slå i tån, viktiga i de är att inte tillåta att de sätter ton för resten av dagen…och om nästa händelse är att du snubblar ner för trappen och slår ut din kopp med kaffe.

Då sätter du å stönar en snabbis å städar upp och påt igen…en ny kopp kaffe.

Mmm ja vet svårt att göra i praktiken ja hade nog blivit galen å gett fn i kaffet satt mig i soffan och tjurat en stund…

vad hände med den ljusa tanken tänker ni ja jag är inte mer än människa jag har dåliga dagar med å kort till tålamod men den stunden jag tjurar släpper jag ut mina besvikna känslor och låter dem bubbla ur mig och efter en stund är man uppe igen å testar hur resten av dagen blir.

Solen kommer med nystart en ny början å jag känner att så länge vi fortsätter med att starta om systemet så är vi på rätt väg de är när vi inte orkar testa en gång till och den där kaffe koppen aldrig får åtnjutas.

Jag ser solen ta sin plats i vår värld den tinar snön…ja vi har fortfarande snö medans visa lyckostar har snödroppar och tulpaner…

Jag ser dock solens strålar når oss alla och de är dags att dra fram solstolen och njuta av nuet.

vi kan alltid börja om vi kan alltid välja att fortsätta att gå vidare med kärlek och tillit till de läxor vi bär med oss.

Min är tillit vad är din?

Livet låter oss se oss själva från hundra olika vinklar och vrår, och vi gör vårt bästa för att försköna de vi har svårt att hantera, men livet är brutalt men bara om vi väljer att stanna i de brutala de är då vi stannar upp och tar in läxan på fel sätt.

så som vi lär oss att simma för första gången eller cykla vi ramlar vi får kallsupar och de är bra att träna så kan vi de som rinnande vatten sen men vi måste våga fortsätta träna.

Livet och kärleken är skör var rädd om ditt hjärta ta in människor i ditt hjärta som respekterar att de möter dig som en tvilling vi är alla en enhet ett och samma i solens strålar.

Stor kram alla vackra magiska väsen där ute

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke