Let it be

0

Ibland är andevärlden den som verkligen ser dig dina sorger och vill trösta dig fullt ut.

Satt just med tankar om hur framtiden hur den kommer se ut framåt och hur ja ska hantera saker i min närhet som bekymrar mig och så hör jag låten Let it be med Beatles i mitt huvud.

Min pappa gillade verkligen gamla låtar och jag lyssnade på låten och jisses så jag grät.

Sen den dagen jag födes här på jorden så har jag haft känslor som växlat fortare än något annat liknande och jag har haft svårt att hänga med ibland och när de är mycket på g så måste jag verkligen påminna mig om att ja sitter i båten ute på öppet hav och jag måste sätta mig stilla i båten igen och återfinner balansen.

Livet är verkligen upp och ner i mellan åt och de är förändringar som behöver ske samt ta plats i ens liv för att man ska nå inre utveckling.

Sen jag var barn har min pappa kommit in och gett mig vägledning men jag har inte förstått att de är han, han gick över på andra sidan när jag var 3 år så minns väldigt lite om honom.

När han kom när jag var barn såg jag en man livslevande framför mig och han påminde om Elvis och jag pratade ofta med denna man och för mig var de aldrig konstigt när han upp löstes framför mina ögon när vi var klara idag hade jag nog känt annorlunda….milt sagt innan jag vant mig igen.

Idag kommer han som sagt med låtar jag hör dom som om det finns en skivspelare i huvet som går igång och de kan ta ett tag för mig att notera att den är där numera då han förstått att jag lyssnar till budskapet och noterar snabbt att han vill mig något.

i början när låtarna kom var det ofta nattetid och dunder högt som disco i huvet men de varade i nån vecka och upphörde först med ljudet som sänktes och sen kom de på dagarna idag kommer låtarna när jag är ledsen och behöver stöd.

Misstänker att han gör så för att ja aldrig ska tvivla på att de är något han vill eller för den delen att de är han som kommer.

Musiken kom dock inte fören min mamma gick över på andra sidan då kom de som brev på posten men hennes låtar mycket budskap om förlåtelse och viljan att försonas.

Idag vet jag när mamma kommer in då är de ofta låten peta in en pinne i brasan och pappa kommer ofta i Elvis eller Beatles.

Så en kort förklaring.

varför är jag orolig för framtiden ja jag är inte så olik alla andra jag blir rädd för hur utvecklingen ser ut i världen och hur vi behandlar oss själva och varandra.

vi stöttar inte varandra längre utan vi pressar på oss själva och låter oss pressas av andra så ser vi nyheter och tillåter de pressa oss vidare och snabbare.

vi behöver vila återhämtning ha skoj leka fram en ny energi ge oss själva kärlek inte kräva att vi ska utvecklas för att hänga med i flödet andra sätter för oss ,vi utvecklas i den takt som är menat för oss på individ nivå.

Kärlekens Ljus omringar oss

Kärlekens ljus omringar jorden

Tack pappa för mig är du en hjälte du försökte leva på jorden och jag är så tacksam för att du ger mig så mycket kärlek idag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke