Meditation min egen

4

Min egen tolkning av vad en meditation är för mig, både healing och meditation men även fokus som tar dig längre i din inre utveckling.

Denna meditation är från mitt innersta så detta är fullständig sårbarhet inom mig, blotta mitt inre för er totalt.

Många har frågat mig att gå vidare i min lärarroll men jag har stött på blockeringar som jag behövt ta itu med innan jag kunde blotta mitt inre helt.

En stor blockering inom mig som jag tampats med många år är sårbarhet i tillit att våga visa vem jag är helt och fullt, utan att bli skrattat åt igen.

Jag har visat mitt inre många gånger men alltid mött skeptiker så jag har slutit mig igen och tassat på tå så ingen ska se mig.

Jag kan ge kärlek och ge er full tillit till er resa men nu är det resa dags för mig sticka ut helt och visa mig helt och fullt.

Att ha tillit till människor igen!

Vi alla går resan och vi har alla våra svårigheter att ta oss igenom och ingen är bättre eller sämre för det är en illusion av tävling för vi är inte ens på samma bana samtidigt så vi kan aldrig tävla.

Men min blockering är värdefullhet och ta emot kärlek ända in i själens essens.

Vad innebär det vilka utmaningar möter jag fysiskt, helt klart människor som ger mig kärlek men även människor som testar min tro på mig själv människor och situationer som får mig att tvivla på att jag inte duger för inre kärlek.

Min resa är helt klart det min övervikt är symtomen för att slippa bli sedd som sexobjekt igen, mitt eget beskydd min inre beskyddare.

Att möta sånt svek sätter sina spår inom en som gör att man aldrig någonsin vill ses igen som någon av betydelse allt för att slippa bli sårad igen.

Och det är min resa min själsresa att hela mig själv ingen annans kärlek utan min egen för det är jag själv som måste ta steget att se mig själv som värdig igen.

Men jag går inte min resa ensam och absolut inte utan fullständig kärlek till mig själv men när du älskar dig själv igen då lyser du upp dina blockeringar och de kommer upp på ytan så du kan ta itu med dem en efter en.

Det är en illusion att andra mår så mycket bättre än en själv för vi går alla samma resa men i olika takt.

Livet är en resa och inre utveckling är så fantastiskt underbar och helande men innan dess måste man vara brutal ärlig inom sig och ut för att lösa upp det som tyngt ner en.

Att  går till botten om varför jag är överviktig som ett ex så är de resan av andra människor som tagit sig friheten att trampa ner mig och jag förlorade min egen röst att säga nej.

Det är alltid härligt när man kommer på essens av en blockering som får en att rysa ända in på bara kroppen och den bara får en att ta fram alla känslor och en underbar healing sätter igång.

Jag har alltid fått hör att om du blir smal så blir du vacker…min röst säger mig idag jag är vacker NU!

Jag har alltid känt mig malplacerad i livet aldrig passat in…min röst säger mig idag är jag här för att STANNA!

Jag har alltid hört att jag valt att vara den jag är…min röst idag säger mig idag nu är det dags att lära KÄNNA mig själv på riktigt!

Kilon är min blockering och jag har verkligen problem med det och jag har gjort allt i min makt och de redskap jag haft framför mig för att bli smal och åtråvärd igen.

Idag när mina guider vägleder mig genom resan att synas i min fulla prakt visa vem jag är kropp själ och ande så har jag fattat poängen….

Jag är vacker jag är en ljusvarelse jag är en del av jordens änglar och är sammankopplad med hjärtat i vår planet.

Jag är öppen jag är här jag är vacker och jag hoppas du som läser detta vågar gå din resa med in i ditt sanna jag DIN INRE SANNING.

Min allra första meditation.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Eva Maria jarama den

  Så fint inlägg och så härligt att prata med dig,går ju igenom ungefär samma känslor,gock upp 20 kg på knappt 2 år med nytillkommen diabetes och har flera diagnoser bla hjärtinfarkt 2013 m.m och jag tycker inte om vad jag ser i spegeln fast någon säger,,,du är vacker,,,har också haft svårt att passa in för människor tycker inte om min öppenhet och ärlighet och tycker nog jag hörs o syns för mycket,vet inte vad jag gör för fel,detta har följt mig hela livet och inte förräns nu,senaste året börjar jag uppskattas och få beröm på jobbet och detta efter att jag bett änglarna om hjälp om att ha ett annorlunda beteende ,,mycker i bagaget och dina ord och hälsningar från andra sidan värmde mitt trasiga hjärta och själ i kväll…du är underbar
  Tack

  • johannastjarnoga den

   så vackert du skriver älskar din historia trots att de varit tungt för dig med åren men de har verkligen skapat en härlig kvinna.
   du är underbar fina du änglar är hos oss.
   stor bamse kram

 2. Eva den

  Så rätt du hade!
  Blev varse om en några olika blockeringar hos mig själv. Framför allt det här med att tjäna pengar…

  Tack🙏🏻 ❤️
  Kram
  Hon med smyckena😃

  • johannastjarnoga den

   vad härligt kände på mig att du skulle gilla mitt inlägg <3
   stor kram

Lämna en tanke