Budskap själ till själ!

0

Jag har funderat massor på vad jag ska skriva om, jag har bett guiderna ge mig besked men de har gett mig känslan av att avvakta och var i vila.

Rädslan inom mig att inte skriva bra att inte skriva så människor blir helade har fått mig att tveka väldigt mycket.

vem är jag att ge rösten åt lugnet inom alla…

Men så när jag sitter här och skriver utan att någon kommer rätta mina skrivfel och ingen kanalisering som gör att min text blir bra och från högre perspektiv.

så kommer känslan av lugn inom mig för det är och har inte varit min uppgift att bära någon annans oro.

Jag är bara jag och jag bär mig själv, dock kan jag sprida pärlemor där jag går och där jag i mötet med andra delar mitt vilandes energi och få igång andras lugn.

En vän till mig har ofta sagt till mig när hon läst mina texter men detta är du johanna inte dina guider de är deras inflytande men det här är den du är, pärlemors skimmer som sprider lugn energi.

det är så enkelt att hela tiden luta sig mot någon annan och inte ta ansvaret att vi är dem vi är på gott och ont.

När jag skriver detta ser jag min nästa tavla jag ska måla mig själv och kopplingen till min själ och i all min prakt står min själ och njuter av min inre glans att hitta in till mig själv igen och igen återkoppla till ljuset mitt ljus för jag vi du och jag är ljus i fröjd säger min själ….

I kärleken finns ljuset säger min själ till mig kärleken till mig själv där hittar du in i dig själv, acceptera dig själv älska varje millimeter av dig själv så hittar du kopplingen till oss!

Detta är ett meddelande från alla själar därute för vi är ett, det min själ säger till mig det säger även din själ till dig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke