Livet på en pinne

0

Ibland slängs man in i saker som man i efterhand kan fundera på hur man hamnade i detta väldigt onödigt har jag inte lärt mig min läxa än.

En sak som alltid upprepar sig i ditt liv som återkommande problem är oftast en ny chans att göra om och lära sig ett steg djupare i läxan.

Jobbigt är det oftast och kräver att man ser på sakerna utifrån sin förmåga att tycka synd om sig själv utan se det högre perspektivet.

Vad händer när man inte kan se högre upp det är ju inte som om man kan grabba tag i en stege och börja klättra för att se bättre.

Det är då man bara ska gå igenom den känslan som skapas inom dig med den situationen för att sen, se klarare på situationen och ta ett steg närmare sanningen inom dig varför man trasslar in sig igen i denna situation och varför man inte tar sig ut ur den.

Livet är en labyrint som skapar nya vägar eftersom, de gör att de ger en ny chans att se en till vinkel på saker och ting.

Det gör att man kan navigera lättare genom livet och känna igen situationer som är läxor och medvetet glida in i situationen och ha en bättre översikt på vad nästa steg som kan ge bra information och leder till inre insikter.

Istället för att gå ner i känslorna och tycka att livet är orättvist så ge läxan en chans och tänk inte att nu ska jag lösa den för att slippa möta den igen.

Känn tacksamhet för möjligheten att få en ny chans för en ny insikt.

Är det för känslosamt är det inte dags att förstå vad läxan är.

Läser du detta och vill göra något åt dina inre känslor så sätt dig ner och samla mod till dig att se det du blundat för så länge och tillåt dig stilla dina känslor meditera gärna.

Kräv inte svar de gör vi oftast men be hellre om vägledning hur du ser saker och ting klarare.

Vi är bara människor som låter våran själ växa så låt det ta den tid det tar innan polletten faller ner och framför allt låt de komma med mognad.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke