Ord magiskt läkande

0

Några ord kan läka en person så mycket att den lyfter sig så den når över kanten.

Jag är en tjej som längtat många år efter egna barn och fått missfall samt med alla dessa bearbetningar och sorger så klart.

Men jag har alltid känt att ödet får bestämma och leda mig om när det är dags om det är mitt livs öde, för några årsen bad jag rakt ut i förtvivlan varför jag inte fått barn vad var meningen med allt inre arbete oh självrannsakan osv.

kan kännas som hårda ord men sorgen inom mig var så stark då och mina gudomliga guider sa stilla i mitt öra du min lilla johanna är medium och du ska verka inom själens läkning.

OK jag försonades med tanken för det gav mig frid i hjärtat att få hjälpa andra även om jag aldrig fick hålla ett liten bebis i min famn detta liv men nästa….

Så idag i ett samtal med en så underbar tjej som heter Ebba så säger hon du är min extra mamma…jag är professionell och håller mig men Ebba är en mycket speciellt tjej så hon får mig att skratta innan vi avslutar samtalet men efter…jag grät av tacksamhet.

De läkande orden jag hoppats på att en dag få höra Mamma kan tycket barnsligt men ack så verkligt för mig.

Tanken kom då så snabbt efteråt alla vi behöver höra att nån behöver oss att man är unik och speciell i äkta känsla.

En vädjan från min själ till din ge någon en anledning att få känna djup tacksamhet för orden du just sagt till den du bryr dig om.

likt trädet som bildar enhet står du stadigt på jorden på din livsväg.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke