DU är Starkare än du tror!

0

Livet är verkligen en berg och dalbana ibland och vi får verkligen pressa oss till de yttersta för att orka med och inte ge upp.

Det jag samt de som är runt mig och hjälper mig föra fram budskap till mig själv samt alla andra är just att vi är starkare än vi tror vi har mycket mer att ge.

Livet kastar bollar i luften och vi hinner med nästan alla tills 100 stycken kastas upp samtidigt och man känner att man måste gå samma mönster och fånga upp alla bollar som man gjort innan för de är så man gör för att gå vidare när det hänt något i ens liv.

Men det är faktiskt då vi måste stå still och invänta vad som sker inte förhasta sig och försöker rädda alla bollar innan de hinner landa på marken.

Ibland behöver man låta några bollar löpa fritt just för att se vad som ska hända kanske var det dags för den bollen att ta en ny väg som inte var planerat med mig i åtanke.

Våga ha tillit att universum har ens rygg att du som skapat din väg på jorden innan du gick ner att just du hade i åtanke att du fixar de bollar som smiter iväg det är ödet och de skapas nya förutsättningar i det liv du förvalt.

Lika många vägar som du gått har du nya vägar att testa och ibland måste man invänta rätt tid för att just den vägen ska hålla hela vägen.

Den där lilla ingrediensen som gör att allt faller på plats och livet leker igen i glädje.

Andemeningen med vårt budskap är att du har mycket mer ork och styrka som låter dig kämpa vidare med det du drömmer om låt inte kurvbollarna slå ner ditt mod utan testa igen.

Ramlar vi av hästen ska man upp igen oh det kan jag verkligen hålla med om att det är bästa drivkraften inom en för det som inte tjänar en längre visar sig till slut om man lutar sig tillbaka då och då, för det är då det öppnas en ny dörr som passar perfekt.

Vill skicka ut detta meddelande ge inte upp du är starkare än du förstår du är en underbar själ våga tro på dig själv igen.

Vi ses där ute kram på er allihopa underbara vackra själar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke