Kärleksbudskap 16 sept

0

Läkning i själen…vi alla har blivit sårade av en kärleksromans, alla delar samma öde och vi går alla samma läknings väg…våra vägar ser annorlunda ut men inuti är det exakt samma läkningsfrekvens vi går igenom.

Medan vi står där och väntar, längtar och hoppas, så formas din framtid framför dig, du ser den inte men den finns där.

Vi längtar efter kärlek för vi saknar andra sidan så mycket för där är vi uppfylld i kärlek i helheten.

Vi lever ett hektiskt och stressigt liv på jorden som gör att vi måste vara djupt ner i myllan för att ha fast grepp om verkligheten, men det gör att vi kopplar bort oss från våra minnen från tidigare liv och andra sidans existens.

Själens boning det vi kommer till när livet slutar här på jorden och lever vidare på andra sidan.

Vi går i fotspåren av våra tidigare liv för att läka och förstå hur vi kan gå vägen bättre och läkas inifrån och ut.

Om vi skulle ge tid åt själens existens skulle vi få vägledning och njuta av en del minnen från andra sidan med kärlek, minnas mer av oss själva vårt riktiga jag.

Vi skulle se våra medmänniskor med ljuset i fokus och tålamodet som varje människa behöver ge och få tillbaka för att läka och minnas sitt sanna jag.

Tålamod, försoning, kärlek till sig själv innebär inte att du måste bli hård mot andra utan du ger dem mer kärlek och tålamod för deras mänskliga resa på jorden.

Kärlek är en öppning, ett minne från andra sidan som vi bär inom oss och bör låta sig vara öppen i alla lägen, men vi är rädda och sluter oss själva för förändring för att hedra ditt inre tempel för äkta kärlek för dig framåt i livet som gör att du vill må bättre inom dig själv som leder till kärlek och ödmjukhet till andra.

Har du mött en kärlek som ser dig, bara dig ingen annan? Har du känt villkorslös kärlek en frihet inom dig när du är med den personen och känner den personen samma sak?

Det vi har som lärdom här om det är kärlek som blir öppen men den andra sluter sig så måste man ha tålamod och leva i vishet samt låta den andres väg vara lika värdefull som din egen.

Vi kan bara ansvara för vår väg för även om vi går mot samma mål allihop så går vi inte i varandras fotspår.

Ha tålamod om kärleken din inte är på samma våglängd ännu, men stoppa inte upp ditt liv för det, lev vidare och låt den andra växa i dennes egen takt.

Alla våra individuella vägar är unika vackra och betydelsefulla.

Tack för ordet från Stjärnöga, min själs röst

soul love en tavla jag själv målat
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke