Höja energin i sitt hem

6

Varje dag börjar jag min dag med en snabb meditation där jag återkopplar med min energi runt mig sen går jag inåt och låter min energi prata med mig hur känns det finns det än obalans någonstans eller nått som fastnat inom mig som behöver förlösas i mitt sinne.

Låter harmonin infinna sig inom mig känna trygghet att jag är exakt där jag ska vara.

Sätter mig sen ner och låter en kristall ligga i mina händer oftast väljer jag högenergi kristaller så som selenit eller kunzit eller min nya favorit celestin kristall.

Sätter mig i lätt meditation för att känna in kristallens energi och hur den mår idag och om den är sugen på att arbeta med mig idag med.

Efter detta låter jag en rökelse fylla mitt rum med sin härliga rullande rök.

Ska jag göra en större rening med fokus att höja energierna i mitt hem så börjar jag gärna med lite städning stoppa undan saker rensa bort saker som stör mitt sinne sen avslutar jag med att torka av bord då jag lägger mycket kort vill jag att de skall läggas på rena ytor.

Sen tar jag gärna salvia och går runt och känner in energin i mitt hem låter röken nudda alla väggar och saker gärna i takt med trummans takt som mjukt letar sig in i alla vrån av mitt hem och driver iväg energier som släppt inom en som dröjt sig kvar och som med lätthet släpper taget och låter sig rulla iväg upp till universum så den kan bli neutral energi igen.

Ingen energi försvinner i universum de är vår sak att förvandla energin med vår egen energi så de blir neutrala energier och hamnar på noll igen och kan tas tillvara på igen.

Tänk er energin som mjuk härlig luft som cirkulerar och i tanken föreställer ni er att den omvandlas till energi i rörelse och låter den förändras framför er, känn kärleken inom er så ändras den automatiskt.

Lite avancerat kanske men vill ändå nämna detta sätt.

Ser man inte så be om att energin förändras till användbar energi igen och skicka ut den i kosmos.

En sak som alltid hjälper när jag gör detta är att ta en ringklocka och pingla så hjälper den till att förändra också och underbara eld samt vatten.

Finns så många sätt att höja energierna hitta er väg lär er mer läs hur andra gör och känn in hur du funkar och vad du känner är rätt för dig låt fantasin flöda.

Massor av kramar till er allihop fina underbara själar där ute önskar er allt gott

Ps kommer skriva de ni frågar om så som jordmänniskor osv.

ett annat sätt att höja energierna i sitt hem kristall nät. här på min egen trumma.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Ingegerd rynhag den

  Tusen tack Johanna för kvällens samtal. Fick ny tro på mig själv igen. Ser fram emot bilden av min guide

  • johannastjarnoga den

   hej <3
   din bild är på g spännande resa 🙂
   stor kram

 2. Mirjam Flinta den

  Hejan
  Tack för samtalet ikväll jag känner med mera hoppfull att jag ska hitta mitt hus och
  hitta mej själv igen. Jag behöver nog lite hjälp på traven 🙂

  • johannastjarnoga den

   hej
   vad glad jag blir fina du <3
   tack själv du är fantastisk.
   varm kram johanna

 3. Karin den

  Hejsan igen Johanna!
  Tack för ditt samtal, det ingav hopp.
  Du skulle rekommendera böcker ang. att Kanalisera.
  Kram Karin ??❤️

  • johannastjarnoga den

   kommer att göra ett inlägg med video om massor av tips på böcker faktiskt <3
   kram <3

Lämna en tanke