Vad önskar ni mer på denna blogg?

2

Jag har inte skrivkramp men skulle vilja veta mer om er som läser och vad ni helst läser om, jag kommer fortsätta skriva mina texter utöver era önskningar.

Jag har önskan sen tidigare om att skriva om jordbor, själskärlek inre utveckling och jordbor är nog de ända som jag inte fått igång igen inte alltid en guide som kommer med budskap stannar utom i stunden när något ämne den har en speciell intresse för kommer upp.

Idag har jag en bok jag skriver på som fått vänta lite ett tag men den har fått dammas av igen nu när tiden känns rätt igen.

Den boken är kort och gott hur jag arbetar med guiderna och hur det funkar för oss och jag är ingen expert på ämnet dock känner jag att guiderna vill lära andra att komma i kontakt med sina guider så de är otroligt nära när jag skriver på den boken och jag får både i skrift och inspiration av dem medans jag låter pennan glöda.

Något få vet om mig är just att jag är glad skit 🙂 “skämt”

skämt åt sido vad vill ni ha mer hjälp med för min blogg är för er utveckling ska inte kosta en massa och finns det ämnen vi tillsammans kan grotta ner oss i så ut med det jag är här för att vara i tjänst.

Skriv gärna pm eller meddelanden här svårt att se allas fina kommentarer på sidor jag lägger ut bloggen på, visa saker försvinner i flödet.

Mega stor kram till alla där ute 🙂

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Eva Maria den

  Önskar jag kunde höra min guid och se🙏💙

  • johannastjarnoga den

   Härligt 🙂
   ska sätta mig och klura ut hur vi kan förstärka din och andras kontakter med era guider och öppna upp er 🙂
   kram och stort tack för återkoppling

Lämna en tanke