Budskap från mig, ingen guide idag

0

Vaknar med ett ryck min hund har hoppat upp på mig höft och ligger och tittar förväntansfullt på mig och sen godislådan sen på mig igen så startar gräddvispen allt för att charma till sig godis.

 Vi har som lärt han att han får söka godis på kvällen samt morgonen…vi tänkte nog inte på följderna med att ha en smart hund och ha samma rutiner som med de andra hundarna.

Rotar fram godis i lådan och känner hur han hoppar ifrån min höft och börjar leta godis med en sådan glädje att jag måste bara stanna upp i tröttheten och bara se på honom.

Det är sådan lätthet att bli glad när man är en hund, en mysstund å bli kliad eller godis och då gärna leta upp vart matte gömt godiset.

Jag rullar runt och ser min man försöka somna om grymtar att ni kunde varit tystare innan han börjar snarka igen.

Jag hasar mig upp och förbereder för morgonen och tänder ljusen och låter kaffet berika min morgon innan jag loggar in på linjen.

Sätter mig ner i stolen och det slår mig första morgonen jag är lugn inom mig, jag börjar sakta minnas nattens tid med guiderna och de kommer bitvis med bilder, ord och känslor.

Jag sitter och lyssnar på Roger Pontare och ser ut genom fönstret och konstaterar att vi är nog i stormens öga nu.

För mig har denna tid med Corona fått mig att känna energin i det globala hur energin formats kring en och jag har verkligen fått lära mig så mycket nytt inom mig själv.

Mänsklighetens tid är verkligen här förkroppsligad i Corona, vi lär oss samarbeta vi lär oss värna om varandra vi lär oss att värdesätta tiden med våra älskade för vi vet aldrig när livet på jorden är till ända.

Vi lär oss att skratta åt galenskapen med toalett skämt trots att det är mycket allvarligt är vi noga med att dra in skratten i denna mänskliga tid.

Varför jag känner mig dragen att skriva mänskliga tid är just för att vi skapat allt detta, det är som vi får se med blotta ögat hur våra mönster skapat mönster som påverkar alla din handling påverkar folk på andra sidan jorden.

Vi kan inte skjuta ansvaret framför oss längre vi måste möta detta och låta maskerna på jorden falla…

Idag tänker jag ta ansvar för mina ord mina tankar mina handlingar för jag ser påverkan det har på global nivå.

Idag kommer jag arbeta aktivt i ljuset men även ta mitt mänskliga ansvar på allvar se hela vägen hur jag skapar mönster i tid och rum av det jag väljer att göra idag.

Mina val gör skillnad!

Jag och min älskade hund Balder.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke