Dagens budskap

0

Syftet med vistelsen på jorden är att utforska vårt inres vilja och vår kraft.

Vi är här för att utforska livet på jorden som helhet på alla sätt och vis, ibland är de tuffare dagar än andra.

Men vår vilja till att finna frid finna meningen med livet är vårt mål och vårt själs uppgift på jorden.

Även om man inte är i andliga tankar kan även den som är skeptisk förstå att vi alla söker meningen med varför vi lever på jorden i denna stund.

Tvärålund mitt eget kort

När livet är enkelt och trivsamt så är det väldigt enkelt att förstå att livet på jorden är en ren fröjd med massor av äventyr.

När de är de där dagarna man helst vill undersöka undersidan av täcket är de inte lika lätt, men de är då vi ska välja att låta oss ha en sån dag inte klandra oss och är de fler än nån dag be om hjälp att finna din inre balans igen.

Livet är hårt och vi lever varje dag med längtan av att finna svaren på gåtan, vad gör mitt liv värt att leva.

Som barn finner vi alla en magi ett hopp om en överraskning som ska lyfta vår existens och när vi är vuxna måste vi skapa de själv och inser att de är inte lika lätt med alla krav vi balanserar inom oss.

Ställ inte så höga krav på överraskningen låt den vara en fjäril som lyfter ditt sinne.

Vi lever på jorden för att lära oss förhållandet mellan oss själva och våra inre känslor.

För att vi ska kunna utvecklas i samklang med oss själva måste vi ha upp och ned gångar för de är i motgång vi ser vad vi lärt oss om vår egen inre kraft vår uthållighet.

När vi hoppar i plurret när de är storm och ser det som en lärdom som vi omfamnar för att se lösningen på hur vi hanterar denna nya kris så kommer vi upptäcka våra oanade krafter.

Livet på en pinne är inte alltid solsken men de är alltid balans mellan regn och solsken.

Ta in hjälpen från dina nära och kära så kan dina problem utveckla andra på samma gång och ni kan dela upplevelser och lärdomar så när ni möter på att däcket sprängs ute på en öde väg med mil till nästa stad så vet ni tack vare en annans erfarenhet hur ni kan göra för att lösningen blir enklare.

Dela med dig av dina lärdomar de finns många som lyssnar och de är många som vill lära sig mer och lära dig vad de själva lärt sig genom livets berg och dalgångar.

Så nästa gång du har en tuff period dela med dig låt dig söka upp ett öra som låter dig berätta som låter dig känna alla dina komplicerade känslor bara för att få ut allt inom dig, ända sättet att finna balansen inom dig igen.

Har du magi i ditt liv dela med dig av den magin då ökar magin mångfalt var inte rädd för att låta andra se att du mår bra idag våga lysa starkt.

Lycka till där ute älskade själar ni är inte ensam vi är en enhet av jorden och delar samma upplevelse.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke