Heaven Above

2

Himlens portar står alltid öppen för alla själar på jorden.

Jag har stått i denna port många gånger av olika anledningar likaså som många andra gjort före mig.

Följt en själ hem eller fått se en skymt av ljuset när man suttit i djup meditation eller när man mött sina anhöriga på andra sidan i samtal.

Vördnaden man känner inför att stå där sköljs bort och ersätt av en stark känsla att man äntligen kommit hem man hör äntligen hemma någonstans.

Livet på jorden är ofta tungt man känner ofta orättvisa det är tufft att se den brutala värld vi lever i, människor som far illa och djur som får lida i tortyr liknande situationer på grund av människors grymhet.

Jag som så många andra före mig har haft andevärldens kontakt sida vid sida för att jämka livet sen jag kom ner på jorden.

Mamma har berättat så många historier om hur hon tyckte jag var både konstig och skrämmande genom åren.

Jag kunde beskriva människor och hon förstod att de var grannen som gått bort ett tag innan, när de kom klev de rakt ut ur väggarna minns jag och stod där och tittade på mig och jag minns skräcken än idag som jag kände jag förstod inte vem de var eller vad de ville, samtidigt för rädd för att fråga.

Tyvärr hade min mamma ingen medial förmåga så hon blev bara livrädd själv när jag skrek, hon kunde aldrig lugna mig utan de blev att hon i sin tur slog mig för att jag skulle bli tyst, hon skällde på mig jag fick inte berätta vad jag såg för det kunde göra att någon kom och tog mig från henne och de ville jag inte så jag blev tystare och tystare om detta tills jag sköt ande kontakten åt sidan.

Idag kan jag förstå henne för hon själv måste har varit rädd när hon hörde mig beskriva folk hur de såg ut hur de dog och att de inget sa utan bara stirrade på mig och som hon sen fick bekräftat att jag hade beskrivit en levande person som gick över bara nån vecka sedan.

Jag förstår hennes egen skräck sitt barn som från harmonisk barn skrattades till att jag ser något i ett hörn och skriker hjärtskärande.

Dock var de få gånger jag blev rädd de var ofta när de visade mig hur de dog som jag blev rädd eller när de bara stirrade på mig utan att säga något.

Jag såg även människor utomhus som kunde helt plötsligt sitta bredvid mig eller stå framför mig och sen försvinna framför mina ögon men innan samtalade vi, det var alltid fina samtal tröstande samtal minns jag.

De kunde dyka upp på en lekpark då jag oftast var ensam utan mamma detta var ju på 80 talet man hade annan syn på barnuppfostran då.

Så mitt liv har berikats med nära kontakt med andra sidan de har gjort att jag alltid har känt mig så älskad oavsett hur livet sett ut genom åren, jag har alltid känt mig välsignad och det gör jag ännu såklart.

Mitt budskap i detta blogginlägg bara för att du inte ser eller känner av andra sidan betyder inte det att de som älskar dig inte är nära dig.

De är där och stöttar dig viskar kärlek i örat på dig uppmuntrar dig varje gång du behöver det eller tröstar dig när du behöver det eller när du behöver vara vaksam i livet kanske gå sakta fram i livet de är dem som älskar dig från andra sidan som ser efter dig.

De är här för att stötta dig älska dig göra din resa på jorden mer harmonisk.

Ha tillit likasom alla själar är välkomna på andra sidan likaså har vi loved one on the other sida.

jag som målad denna Johanna Stjärnöga

Skickar över en kram från mig till mina nära och kära.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jenny den

    Mamma är alltid med mig men jag tänker extra på min älskade mamma denna vecka och nu på söndag den 20e november är det ett år sen hon tog sitt andetag.
    Aldrig glömd alltid saknad ❤️

    • johannastjarnoga den

      så är det våra kära mödrar lever i våra hjärtan

Lämna en tanke