Ljuset i tunneln

0

Nära döden upplevelse som det också heter.

Jag har mött döden några gånger i mitt liv 3 gånger faktiskt och varje gång har jag fått sån upplevelse att man blir påverkad så långt efteråt.

Som ni förstår så är det en omtumlande upplevelse, mest kärlek men även en ny upplevelse att faktiskt klara av att acceptera livet på jorden igen acceptera brutaliteten på jorden när det skulle kunna vara så mycket kärlek istället.

För en månad sen hände det som inte fick hända jag åt fel mat och min hälsa klarade inte det och jag somnade tungt på soffan vilket aldrig händer om jag inte är sjuk.

Mina hundar var orolig de försökte väcka mig men de gick inte, Staffan var i garaget och jag slöt bara mina ögon och försvann.

Jag vaknar av att ett ljus som solen lyser genom vardagsrummet och denna värme denna omfamning denna underbara ljuvliga känsla jag ville gå dit jag ville ja drogs dit av glädjen jag fick av ljuset.

Jag kände sån samhörighet sån otrolig glädje.

I tanken varför är de en sol på fel sida av huset och hur kan den lysa så starkt genom skogen hur går det till, solen kan inte lysa genom så där jag vill veta mer detta är så ovanligt jag måste gå ut och se vad som händer.

Jag går snabbt ut i hallen och öppnar dörren och kliver ut och det är som en ström som går igenom mig och allt blir svart ända jag ser är husknutarna vita knutar men sen becksvart.

Jag vaknar med ett ryck och de känns som kroppen gått genom en skördetröska och jag minns samtalen med ljuset minns inte med vem men jag fick budskapet med mig välj att leva livet ta hand om dig läk din kropp.

så budskapet med orden kolla blodsockret…jag hade 16 i blodsocker 2.30 timme efter maten så jag hade helt klart högre…jag vill inte ens veta hur högt.

Idag äter jag strikt keto blodsocker på 6 och så ska de förbli.

Jag mår bra idag men haft de tufft att acceptera livet på jorden.

En dag, ett steg i taget.

Mitt försök att måla av de jag såg.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke