Ljus i hjärtat

1

När ljus strålarna når ditt inre hjärta så strålar hela ditt inre väsen och skänker en inre frid inom dig i samband med att ljuset når fram till din själ.

Livet består av många ljus strålar och vi borde sätta oss och njuta av dem precis som när vårsolen tittar fram.

Ställa fram en solstol och luta sig tillbaka och ta in värmen som fyller ditt vackra ansikte.

Livet är en berg och dalbana som är tuff lång och mödosam imellanåt men törnarna vi får på vägen ger oss insikt att vara rädd om varandra och oss själva.

Vi alla lever med sorg inom oss de gör oss mänskliga de är livets visdom vi bär kärleken inom oss och vi blir förkrossade när någon lämnar oss.

Livet på andra sidan känner jag får en själ som skiner starkt klart och så vackert och med en känsla av avslutat kapitel på jorden.

Vi på jorden förlorar en själ som gav oss lärdomar i kärlek och ljus.

Den jag förlorat kommer jag för alltid att älska inom mig.

Ljuset som strålar inom mig är så starkt när man bär en sorg.

Sorgen tar oss närmare oss själva vi knyter åter kontakt med själens ljus och liv.

Livet inom oss börjar känna obegränsad kärlek vi går igenom en otrolig resa och lär oss att leva i harmoni med sorgen vi ser själens ljus starkare och vi ser livet genom slöjan.

Slöjan förser oss med hopp och ljus för att orka ta oss vidare livets ljus och ljusets strålar ger oss mod att möta en saknad.

En stråle siktar in sig på dig via andra sidan och låter dig känna harmoni för kännedomen att andra sidan är bredvid dig i detta nuet.

Ljusets meningen är livet inom oss alla själar som ger oss kraft att vara en själ på jorden samt andra sidan slöjan.

Vi själar sammanstrålar bortom alla gränser vi behöver se inåt för att se sin koppling till själarna som arbetar i slöjan de sammankopplar oss genom slussar som tar oss i direkt linje till våra nära och kära som lever och dör på varsin sida slöjan, ingen skillnad att sändas till jorden än att sändas till själens frihets bakom slöjan.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Eva Maria den

    Så vackert du skrivit på Facebook, en riktig poet o man ser smärta mellan raderna och man ser hoppet att det finns ett ljus längst in i tunneln men kan vara svårt i bland att nå dit,,,jag vet för hamnar ofta i den tunneln eller uppförsbacken
    Kram

Lämna en tanke