Hero soul spirit

0

För ett årsen 2021 slutet på året får jag ett samtal via mitt jobb på tarotguiderna och precis innan samtalet avslutas säger personen, jag ser saker och jag måste få lämna ett budskap till dig innan vi avslutar samtalet.

Damen säger till mig jag ser en svart hund med dig och jag vet att du sätt och märkt av den hos dig då och då också.

De är en hane som kommer heta Hero och den är svart hund som är stor och jag vet att det har med Karlskrona eller något liknande namn kanske Karlshamn.

Rolig fakta är att där han kommer ifrån är mellan dem ställena 🙂

Självklart tar jag tacksamt emot budskapet men våran tanke har aldrig varit att skaffa en hund till.

Men samtidigt tänkte jag på alla gången en svart hund hoppat upp i sängen och de att de kändes så naturligt men så tittar man så är ingen där…

Eller när jag tittat in i Balders ögon och ser en svart hund skymta förbi och tänker nä ja inbillar mig.

Jag är ju hundnörd så ja håller alltid koll på uppfödare eller nya kurser osv så jag tittade på svarta schäfrar eftersom vi är schäfer människor så var de naturliga att tänka att hunden var det.

Men känslan känns aldrig rätt Hero finns inte där så ja släpper helt och går vidare fokuserar helt på min lilla balder istället.

Så pratar jag med en vän och jag får direkt en inre syn av barn och en svart hund som leker med barnen och jag frågor om hon har hund, nej säger hon min syster och mamma har men inte jag men drömmen är en hund tillslut, så ja tror budskapet är till henne och vem vet kanske var det till oss båda.

Det går en tid och den svarta hunden dyker upp igen för att hoppa upp i sängen precis innan jag somnar, vid de här laget har ja slutat reagera utan bara accepterar att den är i sängen då och då.

Min vän och jag pratar igen och åter igen ser jag den svarta hunden och jag minns inte exakt hur samtalen utvecklades i exakthet men jag nämnde hunden igen och hon säger jo min syster har labradoodle uppfödning och ja säger du får kolla upp de där sen när du flyttar för hund ska du nog ha senare.

Jag blev ju nyfiken va är de för ras men känner nej labradoodle känns inte rätt såklart hero är Double doodle inte labradoodel 🙂

Labrador-pudel mamma – golden- pudel pappan.

Jag åker upp på en medialutbildning i luleå och träffar massor av underbara människor och en av dessa Carina säger när vi sitter ensam och pratar att du ska ha en labradoodel hund för ja ser en svart hund.

Och ja vet ej om de var stämningen eller rätt tid men de klickade inom mig ja de ska ja nog men hur ska ja få min man att släppa schäfer….för när vi pratade jag och carina så prata vi om en dröm och de är Aussie men har inte vågat bara trånat efter den hundrasen.

De visar sig att hon har just den hundrasen och de hon berättar för mig får mig att fundera på om den rasen är ens rätt för mig så ja släpper den för nu vem vet i framtiden.

Jag vill träna kanske till och med tävla men har alltid fått hundar som varit sjuka med Atros och inflammation i kroppen eller cancer så hundarna har varit så påverkade av deras smärta så jag har fått ta vardagen inte kunnat utvecklas alls med dem utan mer rehab.

Men på vägen hem börjar jag berätta om hundrasen för min man han är inte sugen alls pudel är inte hans favvis alls men väljer att lyssna, tror nog han tänkte den tanken släpper hon och de blir schäfer igen.

Men ju mera ja läser inser ja att den hunden är svår att ens få tag på väntelista osv.

så släpper tanken helt igen.

Men min vän Malin goaste bruden hon hör av sig och såklart ser ja igen på den svarta hunden när han dyker upp i synen med barnen som leker och jag slänger ut orden hur hennes systers uppfödning ser ut väntelista osv.

Jag får självklart stå där och jag tänker inget mer på de för ja hade tanke på om ett eller två år framåt då blir de en ny hund.

Andevärlden hade andra tankar….

I mars får jag ett infall och skriver till Malin och frågar om de planeras en kull på hennes systers uppfödning och hon säger direkt du är inte sann haha hon har nyss fått valpar….

3 april får jag första bilden och jag såg direkt vem jag skulle ha tre sekunder jag bara viste där är han 🙂

Jag bokar denna killen men ja är osäker än på hur ja ska klara de med min sjukdom osv.

Ja skulle få hämta honom veckan innan Skottland och ja vart osäker på hur ska de skulle gå då blir Staffan och Balder ensam med en valp, så kände är de meningen så kan ja hämta honom efter för jag önskade den bästa starten för honom…och Elin skrev direkt självklart.

Min sista utväg hur ska pengarna komma och andevärlden levererade direkt de dök upp på de mest otroliga sätt.

Jag hade inga mer bakdörrar att försöka smita undan lite av min personlighet vågar inte ta risker och när jag gör de vill jag vara helt säker.

När vi hämtar honom så är de sista dörren öppen hur kommer Balder och han tycka om varandra.

Den dörren smälldes igen snabbt Balder talade om för Hero ska du vara här är de jag som bestämmer och Hero lilla söta Hero sa ja tack.

Och där är vi nu en hund som inte var planerad en hund som andevärlden lotsade till mig som redan innan han fanns på jorden så bodde han hos mig.

Ibland blir de mest oplanerade de som blir det bästa för andevärlden har ett finger med i spelet på ett gudomligt sätt.

En match made in heaven är vad jag kallar vänskapen mellan Balder och Hero.

Du var inte planerad men så välkommen jag har gjort mitt absolut bästa val i livet för HERO är verkligen en förlängning av min själs essens.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke