Tillit går båda vägarna

0

Tilliten inom oss är skör en helig plats inom oss som vi måste vara rädd om.

Livets mening är inte att utvecklas hela tiden de är också att slappna av tillåta sig ha tillit, våga blunda en stund för en själslig inre vila.

Vi försöker alltid leva med tillförsikt i tron att ett steg i taget tar oss framåt, och ibland känns de som vi stampar på samma ställe och tar oss bara en millimeter.

Dock är de då vi förbereder oss för ett jätte språng i framtiden som kräver en vilopaus.

Tillit till att vi valt rätt liv och valt rätt, det kommer vi alltid att fortsätta utveckla för rädslan inom oss är ett hinder vi försöker överkomma på jorden.

Livet på jorden är en lära i tillit till att allt ordnar sig till det bästa även om vägen dit är hård kall och terrängen slår oss baklänges.

Men budskapet är att vi tar oss fram oavsett så länge vi tillåter att låta oss våga ta in tilliten i våra hjärtan.

Tilliten leder oss rätt om vi vågar ha tillit till att jag går inte i blindo trots att de känns så, livet är en berg och dalbana men vi har viljan att skratta eller gråta på vägen.

I chock blir de gråt men vi måste låta oss släppa in tilliten för att balansera visdomen inom oss och skapa plats igen för skattet.

Tilliten leder oss rätt i kärlek men vi måste våga testa ta chansen låta oss följa vårt hjärtas röst trots att de känns läskigt och vi är rädda.

Balder och Tindra ( vår sista schäfer )

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke