Resan är lång innan vi når målet

0

Att resa till Skottland var ett delmål för mig, en start för min egna inre tvekan, en rädsla att besegra och inte låta den ta över mig helt, övervinna mina fysiska hinder.

Och det gjorde jag med råge, dock efter isolering under corona blev resan nästan min undergång, jag har aldrig varit så här sjuk i mitt liv vad jag minns och kan inte hjälpa att då och då gripas av tvivel och funderingar på om det var rätt av mig att ta resan.

Många som känner mig vet att jag har förstorat hjärta och lever med en sjukdom som heter dercum så jag borde egentligen kanske inte ens må så bra som jag gör och har gjort de senaste åren.

Sedan diabetes typ 2 kom in i mitt liv så har mitt fokus varit på att bli en frisk person, fysiskt inte bara psykiskt och det fixade jag till resan, gått ner 23 kilo sen nov, blodsockret under koll högsta har varit 7.

Efter resan hade jag 15 i blodsocker så man kan nog säga att jag inte mått så bra, fel mat som serverades och det ena gav det andra.

Jag har rannsakat mig själv om och om igen och är glad jag gjorde resan, men kommer inte göra den igen för min hälsa går i första hand och då det är svårt för folk att förstå vad en som har diabetes äter så får det vara.

Lärarna på retreaten var änglar, så vackra själar som gav av sin visdom och lärde oss med ödmjukhet och det hade jag mer än gärna mött igen.

Dominic Boag lärare Andra sidan kontakt.

Scott Milligan lärare transmedium.

Josephine MacKenzie lärare spirit art.

Idag vet jag min del av vad jag ska arbeta med på jorden och det får ta sin tid och jag kommer inte leta efter fler lärare. Jag har hittat mina men kommer gå försiktig fram då min fysiska kropp är skör.

Fått frågan om jag skulle rekommendera denna retreat och det är klart. För att min fysiska kropp behöver mer kärlek är inte någons fel utan det är som det är.

Mer fantastisk utveckling får du inte, kärleksfulla lärare som verkligen är kärleksfulla och omtänksamma, de ser dig inte för vem du försöker vara utan vad du vågar se inom dig själv de uppmuntrar dig att se inåt.

Bästa resan jag gjort i mitt liv!

Jag vill även passa på att skriva att jag inte har tänkt sluta på linjen. Jag är sjuk och får knappt fram ett ljud därför är jag sjukskriven nu, men jag kommer förhoppningsvis igen snart.

Och nej ingen Corona bara en riktigt gammaldags förkylning from hell 🙂

Ärlighet och kärlek till er därute tack för att ni finns!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke