vända blad ett nytt år är på ingång

0

Budskap för nu är det dags att vända blad på allt som hänt de sista åren.

Låt oss se på åren som gått och känn stolthet sträck på dig du har fixat en stor period, mänsklighetens överlevnad.

Vi har haft enorma sjukdomar vi tagit oss igenom inte vunnit slagen men tagit oss igenom dem lärt oss att leva sida vid sida med dem.

Detta år har vi kämpat oss igenom sorg för alla underbara själar som passerat slöjan.

Dessa år har visat oss hur stark vi egentligen vi är, vi har inte gripits av panik som vi lärt oss via skräckfilmer sen vi var barn utan vi har försökt så gott det gått att ta en dag i taget.

Vi har anslutit oss till varandra försökt att se saker som snart lösta vi har väntat ut denna storm med mod och kärlek och omtänksamhet till varandra.

På sina håll har de brustit men den stora massan har faktiskt visat vilka kärleksfulla själar vi är allihop har bidragit till något.

Jag ser andevärlden jag upplever den jag känner den och för mig är de ljust vackert och hoppfullt mer klarhet än tidigare några frågor många förväntansfulla energier men även stolthet i massor för vi har hållit ut stormen med kärlek till våra närmaste.

Livet är som vi ser på oss själva väljer man att se kärlek föds det kärlek runt dig ibland får vi kämpa hårdare men även den tuffaste nöt går att knäcka/ge kärlek till och den öppnar sig som en blomma.

Jag kan ärligt säga att jag mött mina kamper i detta liv enorma nötter/hinder som fått mig att tvivla och nästan ge upp men jag har alltid mötts av andra sidan även på nålsnöre när de varit min sista stund på jorden (har jag trott) att passera slöjan har de puttat tillbaka mig gång på gång genom åren.

Detta år har nog varit det tuffaste för mig någonsin trots att jag varit i kärlek så mycket så sorgen maktlösheten lära mig tålamod i maktlöshet.

Ni har säkert haft en stor känsla inom er som ni fått möta om och om igen detta år också och här kommer min själsvisdom in och frågar er som jag frågar mig själv vad har ni lärt er detta år?

Befria er från skuld att ni inte klarar uppgiften för att den kastat upp i ansiktet igen utan tacka för lärdomen och ta in varje känsla inför er gåta inom er själva.

Vi lär så länge vi lever och visa lärdomar är tuffare att bryta igenom men dessa år har lärt mig något och de är att vara lugn även för de okända inte ge efter för skräcken i att gå igenom slöjan till andra sidan utan omfamna dess ljus för det är då andra sidan och de dina nära och kära på andra sidan börjar vägleda dig när du släppt in hjälpen, kapitulera inför maktlösheten oavsett vilken känsla du bearbetar i ditt liv.

För oavsett om man har kärleksbekymmer, sjukdom, ekonomiska eller vardagsbekymmer så är det svåra att hantera om man är panikslagen i känslorna, utan kapitulera och sök inre vägledning, slöjan mellan oss och de nära och kära är så tunn som du gör de.

Har vi frustrerad energi otålighet ilska skam vilken känsla du än har som är stark inom dig i nuet har du svårt att hitta in i dig själv för att ens höra en kärleksfull röst som gärna ger dig en hjälpande hand i din svåra stund.

De kan inte hjälpa fysiskt men de kan hjälpa dig att ta in lugnet för att se nästa steg som tar dig vidare i livet.

Detta år vänder vi blad och ser på oss själva med stolthet för ingen annan har tagit sig här långt någon gång förut bara du har kommit så här långt.

I kaos föds en ny visdom som du kan ta in i ditt redskapsbält i hur du själv funkar.

Vi har nått ett nytt kapitel och det är dags att du fattar tag i din egen penna och papper och sätter dig ner och skriver din framtid, är förberedd på att hinder utvecklar oss men är du förberedd på dem så kan du kraschlanda mjukare än de vi alla har gjort innan för en ny insikt har växts stark inom oss, vi är överlevare.

Så låt oss vara överlevare.

Feeling the love

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke