Djupt in i hjärtat

0

Djupt in i våra hjärtan bor vår själ, din livskraft.

När vi valt att utvecklas och pressar oss själva och känner att vi borde känna mer ser mer osv så överanstränger vi vårt himmelska system.

Vi behöver skala av krav och måsten för att låta din ande andas och växa i sin takt.

När vi pressar oss för snabbt för att träna så hoppas vi att det ska gå fortare med vår inre utveckling och vi ska få bättre kontakt med dina hjälper.

Vi som vill vara till hjälp för andra måste tillåta oss vara magiska i exakt detta nuet inte senare inte om jag går denna kurs eller om jag kan höra bättre utan nuet.

DU ÄR MAGISKT FANTASTISK I NUET ursäkta stora bokstäverna men detta är något vi alla glömmer bort ibland.

Vi måste tillåta oss själv att duga i denna sek du vibrerar på jorden.

Tänk dig du har färdats i ljusets hastighet som själ till din nya tillvaro på jorden och du valde att ta dem vågade stegen ut ur livmodern och börja leva ditt liv i nuet.

Du har gått din väg till nu utan att kräva av dig själv att vara fulländad varför börja nu för du är på okända vatten.

Vi alla som har eller önskar tydligare kontakt med andevärlden är osäkra och vi står i en vågskål i universum och väntar på att få budskap, detta är ingen lätt uppgift men det är heller ingen som har facit i hand hur just du får kontakt och hur den kommer att se ut, det vet bara du och dina hjälpare i förväg, ditt jobb är att ha tillit till att din väg är så upplyst som just du behöver inget mer inget mindre.

Förutfattade meningar har skapats av folk som gått före oss som får det att låta enkelt men det är det inte för någon och låt dig inte luras för allas våra vägar fylls med utmaningar och alla våra vägar ser olika ut men min utmaning är inte svårare eller lättare än din vi är bara i olika fas i livet.

In i hjärtat är din optimala väg för själslig upplysning.

vill sända ut en läkande kram för tillfriskning till alla på jorden i detta nu lider många på så många olika plan och det är dags att vi ser andras lidande och sträcker ut en hjälpande hand inte vänder dem ryggen.

Dags att förena länder till en jord ingen mer separation.

Ljus skiner genom mig låt ditt ljus skina genom hjärtat var sann i din kärlek till dina medmänniskor.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke