Happiness

0

När glädjen ökar inom dig ser du vägen framför dig allt klarnar och det är som en fackla som tänds i din hand, vägen blir klar för dig att ta dina trevande första steg mot din nya framtid.

När du får en känning på vad framtiden bär i sitt sköte kommer även glädjen lyckan och du vill ta fler steg på en och samma gång, gör de våga.

Livet ger dig massor av chanser och ger livet dig kluriga svårlösta gåtor sätt dig ner och låt hjärnan tystna så du hör ditt inres hjärta.

Vad väljer du?

Ett liv med obesvarade frågor hur livet kunde bli eller om du inte mött den eller den situationen så hade ditt liv varit fyllt av glädje, du väljer själv att föra in glädjen att fira när du klarat en tuff prövning.

Livet ger dig andnings hål för att du ska sätta dig ner och blända ihop med din egen inres livsväg ta chansen och se vad du kan få ut för svar låt dig skakas om för när du landar och de gör vi alltid tyngdlagen dikterar, vi har inte val när vi stigit sjunker vi sakta ner igen för att landa på vår livsväg grusvägen under fötterna facklan i handen…dina första steg små som stora de är din framtida väg.

Om vi delar livet mellan oss kommer vi orka så mycket mer att ha vänner som föder ens livslust viljan att ta uppförsbackar även om vi dryper av svett och mjölksyra i benen, med en vän vid ens sida klarar man sista biten för medans du kämpar steg för steg springer din vän före och hejar på som en hejarklack och ser att snart är du över krönet och livet ger dig alltid nedförsbackar det har vi tyngdlagen att tacka för.

Vi kan klättra ganska högt så vi upplever misten av molnen men vi klättrar aldrig ända till universum så känn tillit berget är inte större än du klarar av även om du känner dig mentalt färdig har du glädjen inom dig den sanna glädjen att allt ordnar sig alltid om man tat som de kommer.

Livet är enklare om man ger lyckan en chans.

Go varm kram därute tackar för allt varma lyckönskningar ni är fantastiska

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke