Guide som visar sig

0

Igår ringde en underbar själ och medans vi pratade på så börjar jag att måla, först lägger jag inte märke till det.

eftersom jag målar så kommer en guide in och börjar berätta om tidigare liv och meddelanden som hon ville jag skulle föra vidare och jag ser henne svagt men känslan är en kvinna som tycker mycket om personen som jag pratade med.

Guiden hennes är en nunna från 1860 talet som arbetade med barn och hon jag pratade med i telefonen var själv ett barn från denna tiden en pojk som hade ena benet i lindor och gick mycket dåligt och stelt på en krycka som han hade under armen.

Hans mamma dog i barnsäng får jag till mig och fadern känns frånvarande men får inget mer info om honom.

Detta gör att pojken hamnar på barnhemmet.

Nunnan blev otroligt fäst vid pojken hon levde för trots allt hans krämpor så skrattade han och levde i kärlek något som beundrades.

Jag får en känsla att dessa två ofta möts i mellan liven och på jorden men nu har nunnan valt att vara hennes skyddsguide.

Hon stöttar och budskapet hon vill förmedla är om, att personen har så mycket stark healing och att det är hennes väg, guiden säger att hon har samma vackra kärlek idag och guiderna önskar få jobba med henne mer i healing form.

Otroligt tacksam när andras guider vill komma fram och förmedla sina budskap det är kärlek rakt i genom.

efter en stund känner jag mig klar med målningen och tittar ner och där är hon.

varje dag är en blessing.

Love to you all
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke