Vårkänslor i Norrland

1

Vår känslor i norr innebär att solen lyser in genom fönstret och värmer ens hud.

Klockan 15 på eftermiddagen och solen lyser upp min tillvaro.

Många får lappsjuka när man bor här uppe även om jag ändå bor en bit till neråt landet Västerbotten men sen jag bodde uppe i Kiruna så ser jag inte mig som västerbottning utan helt i Lapplands varma famn det är min plats på jorden.

Dessa år här uppe har verkligen fått mig att uppskatta solen och dess närvaro och dess frånvaro på året.

kaffekopp framför mig datorn redo och solen som bländar och värmer mig så kommer det sån underbar healing som låter mig fyllas helt och fullt.

Livet på en pinne kan vara så helt underbart ibland så de skapar ståpäls på kroppen.

Hör och ser skotrar köra på vägen en iver i dem som inte går att mista sig på de lever ut också nu äntligen snö som man kan köra på, inget jag själv lärt mig att uppskatta sista gången ja satt på en skoter va jag bara 16 år inget jag önskar göra igen haha nä fasta backen tack men det är så otroligt härligt att se glädjen i folk när de susar förbi mitt fönster.

Livet på jorden är så kort fyll den med glädje och mysfaktor 10 nöj dig inte med mindre, tillfälligt måste verkligheten få skaka om en men sen när man funnit lösningar på sina tillfälliga problem stora som små unna dig lycka unna dig själv en stund av kärlek till dig själv.

Jag har själv haft en tuff tid nu inombords mycket att sortera mycket att ta in och acceptera släppa och faktiskt gå vidare för att få harmoni i mitt liv igen livet är för kort för att försöka med något man önskat så länge men de sitter som berget då är det dags att bara släppa taget inte lägga de så den får lossna med tiden utan bort.

Du vet vad jag pratar om den där klumpen som aldrig lossnat oavsett hur lång tid du valt att lägga tid på det att lyckas men aldrig gör den saken oavsett om det är en situation i ditt liv eller människa släpp det och andas in släpp in nytt frisk energi.

Efter du släppt ta upp en ny tråd du blir glad av så de byter energi frekvens inom dig.

Som tex ringa en vän eller sätt dig med något du har glädje av måla, sjung eller dansa, viktiga är att du fyller upp dig med glädje igen jag brukar meditera eller sätta på musik för att fylla den plats som denna sak tagit i mitt liv.

Jag bytte ut min med att fokusera på att bygga upp en kurs bästa jag gjort i mitt liv mitt kall min passion.

jag har lovat skicka in en ny meditation som är härlig så här kommer den. kommer även att hjälpa dig att byta riktning till glädje för dig själv med nytt flöde.

(1) Qigong meditation vägledd på Svenska – YouTube

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Staffan den

    Underbart ?

Lämna en tanke