Vila i änglarnas sfär

0

När livet slänger en kurvboll som får en att tappa andan då är det inte lätt att sätta sig och tänka klart, det ordnar sig eller jag klarar detta.

utan man blir rädd och första tankarna är inte visdom eller trygghet utan skit hur fn ska detta gå vägen.

Jag har mött kurvbollar hela mitt liv jag är inte van men jag har lärt mig att låta min egen process leda vägen inte i trygghet men i vishet att det spelar ingen roll om jag jagar upp mig lång tid det löser inget utan vänta är bästa taktik tills känslorna lugnat sig.

Jag tillåter mig reagera med all kraft jag har sorg ilska eller stress men när luften gått ur mina känslor så börjar jag agera i handling något min mor lärde mig sen barnsben.

Jag sitter inte och väntar förlamat utan jag går till handling och ibland borde jag stått stilla när jag sprungit men jag lär mig alltid något nytt.

Jag vill här att DU tänker hur du hanterar en kris i ditt liv.

Idag önskar änglarna att just Du tar till dig att änglarna finns runt dig och ger dig stöd och vägledning trots krisen inom dig och utanför dig är de där för att assistera just Dig.

Livet händer och vi möter många bollar som får en på fall om och om igen men det är faktiskt hur du själv lär dig att se på bollarna som dikterar hur ditt liv blir framöver.

Vi kan inte hindra bollarna vi kan bara hindra hur vi agerar när de kommer och ta tillbaka kontrollen över hur mycket bollen ska studsa runt en innan man agerar och tar sitt ansvar för vad bollen ställer till mig i ditt liv.

Vi kan få en person som är arg frustrerad i stor sorg som är en boll vi aldrig tycks bli av med.

Min fråga är hur hanterar du personen är du lugn och lyssnar på varför denna person är arg egentligen eller tar du på dig att det är ditt fel att någon fått en kurvboll i sitt liv och som inte klarar ut situationen men du väljer att ta ansvar för dennes liv också, det är du som måste lära om dig lyssna ge kärlek med att vara lugn.

När jag får en kurvboll som nockar mig så hårt att jag knappt kan stå upp utan måste se på varför jag påverkas så starkt av situationen så väljer jag att sätta mig ner och lyssna till situationen och se om det är något jag ska göra eller bara låta bollen passera det är mitt val hur hårt jag vill låta mig påverkas.

Jag väljer änglarna efter jag fått ur mig min mänskliga sida som bara vill gråta ut varför saker händer mig.

Hur situationen ser ut avgör så klart en hel del men det är ändå bara mänskliga saker som jag måste ta hand om fysiskt men ditt känsloliv din kraft där har du makt att styra oavsett vad eller hur bollen i ditt liv ser ut.

varje dag har du en möjlighet att ta hand om dina egna känslor vårda dig själv med kärlek är du ledsen trösta dig är du arg låt dig vara arg är du glad skratta, det är energi du släpper ut du blir en tryckkokare om du inte tillåter dig dina egna känslor.

Lär dig att vända dig inåt för råd när det bli svårt i ditt liv allt kan man inte lösa men ditt sätt att ge bort din kraft där har du all makt själv ingen som styr dig där.

När jag inte klarar ut en situation så ber jag om vägledning som kommer i sån form som gör att jag lär mig hantera känslorna som gör att jag ser klart på situationen jag har framför mig, ser man inte klart än så är det en boll man behöver agera mer i mänsklig form be om hjälp fysiskt sitt inte med saker själv utan ut och be om hjälp.

Änglarna finns för dig be om rätt hjälp från dem be om ett lugnt sinne när du känner en lugn harmoni ta emot den sitt ner och lyssna till änglarnas energi.

Änglarna kommer gärna i formen av healing påverka vårt sinnes stämning så den är subtil vacker knappt kännbar men den är där tveka aldrig på det du är värd att få kärlek du är älskad sätt mig stilla och lyssna känn in förnimmelsen av de dina runt dig.

lukta på en ros den är förnimbar så vacker är änglarnas energi så subtil är den en sån harmoni av toner.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke