Happy energi

0

Jag får ofta frågor hur jag höjer min energi speciellt om jag känt in för mycket samt jobbat länge så jag måste se vad som är jag och inte, är det jag som är ledsen eller är det en vän eller släkt som mår dåligt så kan jag få in deras ledsamhet eller om jag går in i ett rum med mycket stagnerad energi.

Eller när någon har skällt ut mig eller varit nersättande mot mig vilket händer väldigt ofta så är det att vara människa det finns obalanserade energier som ska ut hos folk och ibland blir man måltavlan för dem.

Då behöver jag skaka av mig den energin.

Jag kan sätta mig och meditera men ibland räcker inte ens det utan jag behöver mer hjälp för att höra energin inom mig.

En sak som mina hjälpare också kan se med mig att nu är det dags för ett härligt stämningshöjare som för ut energin rakt ur min kropp och fortsätter ända ut i energi tåtarna längst ut i vår stora underbara aura, så de skickar mig signaler i form av tex vänner som skriver något sms mer kärlek eller musik som är min snabbaste energi för höjare men då ska det kommer från hjärtat publiken ska ge och idag fick jag känslan av att se denna och wow.

Lyssna och njut ni kommer förstå varför detta är så bra ni kommer pirra ut i hela kroppen.

stor kram därute ni är underbara som ni är!

(27) Watch What Happens When This Street Performer Starts Singing Bob Marley – YouTube

Behöver ni upp lite till lyssna njut å tillåt er får rysningar av välbehag i hela kroppen.

(27) HIS REACTION WHEN I SING | Shallow – Lady Gaga | Allie Sherlock & Cuan Durkin Cover – YouTube

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke