Drömmen blir verklighet

0

Ibland händer saker bara så där alldeles underbart så allt blir en tydlig linje en väg som blottar sig så polletten faller ner.

Under mina år som sökande i de andliga så har jag äntligen hittat rätt lycklig är bara en känsla men den är överväldigande just nu.

Jag fortsätter se min väg och en del tillhör Home – The Arthur Findlay College jag kommer fortsätta gå workshop ända till april så varje torsdag kommer jag ett steg närmare min dröm.

Release the pain to see Clear de är vad jag jobbar med just nu och tekningarna är en del i att släppa kraven jag har på mig själv.

Världen är underbar den ger oss så otroligt många möjligheter stängs en dörr öppnas en annan.

Ska på önskan ge lite insyn i min utveckling genom workshopens gång.

lovat mig själv att träna teknik så en bild varje dag som jag tecknar av eller inspireras till.
En inspirations bild från guiderna.
Denna målning försvann jag in i och en stund senare så var hon där och hon heter Luna en guide som är ny för mig så det ska bli spännande att få möta henne mer.
En utmaning på workshopen där vi skulle ha minst ett ansikte och något djur som kanske ville vara med.
Detta vackra ansikte kom med en tjej som ringde in på tarotguiderna för tror ett årsen som jag fick till mig och kände mig dragen att måla men det är bland de första målningarna jag någonsin gjort medvetet. kanske med tiden kan jag bli bättre hoppas men detta är så berikande att få göra.

Önskar er alla underbara själar en underbar helg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke