Företag som jag vill lysa upp i vinter mörkret

0

Häst & HusdjursLabbet är ett företag som ger en helhjärtad och kompetent service till häst- och djurägare. Vi är stolta över att vara Sveriges enda labb som arbetar för och med helhetshälsa för häst & andra djur samt deras ägare.

Jag som driver labbet heter Anki Olofsson och är doktor i mikrobiologi.

Det räcker inte bara med att kroppen är stark för att individen ska vara frisk. Det behövs även balans i sinnet, känslorna och miljön den lever i. När alla dessa delar är i balans är djuret friskt och mår bra i kropp och själ. Det är vad helhetshälsa betyder, att få delarna på plats. Helheten är så mycket större än var del för sig.

För att se vad kroppen har för obalanser och eventuella infektioner utför vi frekvensanalys (håranalys) och för att titta efter parasiter utför vi träckprov.

Vi hjälper till med en behandlingsplan vid behov och tar hjälp av örter, homeopatiska medel samt vitaminer och mineraler.

Sedan urminnes tider har hästen strövat omkring och ätit örter, gräs, löv och bark för att hålla sig frisk och minska parasitbördan.
Idag ser hästens vardag annorlunda ut och kan behöva kompletteras med örtblandningen Equus Mundi som är ett registrerat fodertillskott.
Till våra hundar, katter & får finns örtblandningen Mundi.

För känslomässiga blockeringar, livsfrågor och andlig utveckling arbetar jag tillsammans med min hästflock som vägvisare och coach. Har lång erfarenhet som ledare i industrin och har utbildat mig till horse assisted coach samt professionell coach enligt ICF. Vi håller kurser i personlig och andlig utveckling samt föreläsning om helhetshälsa.

Att hitta sitt inre ledarskap, medvetenhet och styrka blir allt vanligare när livet har skaft en tid och kroppen börjar säga ifrån. Alla är värda ett meningsfullt liv och att hitta sitt syfte.

Om du har blivit nyfiken hittar du mer info på vår hemsida www.hastohusdjurslabbet.se   samt på facebook Häst & HusdjursLabbet www.hastohusdjurslabbet.se

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke