Budskaps Flödet-tidsrymd

0

När flödet suger sig fast i en del i sitt liv och man behöver se en extra gång på vad som händer vad är det som gör att allt står still just nu.

Ibland är det verkligen så att man måste stå stilla för tiden är inte rätt just nu, dock är det en tuff tid innan man kommer igenom denna tidsrymd och det börjar hända roliga saker i ens liv igen.

Livet är verkligen komplicerat spännande och ett enda stort äventyr om vi väljer att se det på det viset.

Vi är otåliga till naturen, vi vill ha ett jämt flöde som gärna ser till vårt eget bästa, som gör att inget känns tungt eller strävt, som gör att livet stannar av, men gör det verkligen det, stannar verkligen flödet av eller är det en illusion.

Förmånen att ha underbara hjälpare som låter mig få svar när jag mediterar djupt och väntar tålmodigt på svar.

Enligt dem är flödet alltid igång men vi upplever det lugnt stilla eller trögt men det är för den delen i livet vi inte vill se, för den har vi hoppat över så många gånger just för att låta något annat fylla våra liv.

Vi har lagt det tråkiga på hyllan…men den delen måste vi ta tag i ändå så därav upplever vi att flödet/tiden står still.

Vi lever på jorden och det som sker i energi visas sig senare ibland snabbt ibland långsamt.

Vi känner oss frustrerade och vill ta oss vidare hoppa över det jobbiga och vad vi behöver se inom oss själva eller hur vår miljö påverkar oss som vi upplever som tung energi, ett jobb som inte kommer eller kärleken som dröjer osv.

Vi kan klara denna tröga energi när vi sätter oss ner och verkligen granskar varför vi inte tar oss vidare verkligen benar ut vad som behöver göras eller vad som sätter stopp, ibland kan man behöva ta bort en sak, person eller situation i livet för att dom tjänar inte det goda för oss längre.

Vi lever även med utmaningar som vi kanske inte hade förr, idag är det svårt att få jobb för många söker samma jobb som dig och du tror det är samma spelregler som när du sökte ditt första jobb t.ex. men så är det inte, idag har vi stora utmaningar som gör att vi måste vara mer kreativa och välja att se på hur vart vi söker jobb.

Vad gör du själv när ditt flöde tycks stå stilla?

Sätter du dig ner och känner att det är något som är fel och ger upp, eller tänker du vilket äventyr det vart nu då, hur ska jag lösa denna situation, eller gör du som många andra sörjer lite svårigheter och sen är du medveten att nu kör vi på igen.

Jag fick följande av guiderna, sätt dig ner och bida din tid. Låt den svepa med sig allt som kan behöva förändras och låt allt komma upp till ytan allt som du begravt och kickat undan och låt det få landa inom dig, se vad som finns, släng bort det som inte är för din fördel längre och bena ut vad du kan ta med dig som redskap på vägen.

Sedan låter du inspirerande göromål få ta tid t.ex. ut i skogen eller ta hand om djur eller om du älskar musik lyssna på det eller måla allt för att gynna din energi så den kommer i harmoni eller neutralt läge du stillar sinnet med andra ord.

Efter du vilat i sinnet då ser du på ditt äventyr igen och kommer se det med nya ögon som inte är lika tungt allvarliga, men du min vän har tagit dig igenom tuffare saker genom livet så detta kommer lösa sig.

Meditera är bra, det löser sällan problem fysiskt men det ger oss energi för att se vad som krävs för att lösa problemet som ligger för oss.

Vill du avancera i jobbet? Kör så de ryker, vill du hitta en ny riktning i livet, eller söker du kärleken som dröjer börja med dig själv, älska dig själv och nästa steg älska alla människor runtomkring dig, vill du studera, sätt dig ner och känna efter vad vill du uträtta i ditt liv och följ den tråden, anpassa dig inte mer utan utveckla dig för att få igång det mänskliga flödet för livet väntar inte på oss, vi måste ta vår chans i livet, så hoppa på det tåg du upplever går i linje med dina önskningar men gör det för din inres lyckas skull.

Vi möts igen älskade själar ni är fantastiska låt ert flöde visa er vägen.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke