Dagens budskap 29 okt

0

Läkning som sker på alla nivåer gör att du äntligen kommer i varaktig balans.

Om du tillåter ditt sinne samla ihop sig och låta all stress pysa ut ur kroppen på alla nivåer.

Vi går alla igenom svåra saker och jag känner att det är dags att gå in i detta på djupet även för mig själv släppa stress i djupet av mig själv låta läkning ske.

Vi får alla våra käftsmällar genom livet och ibland kanske vi behöver dem för att ta oss vidare och ta steget in i oss själva igen.

Vi kanske förlorar någon och detta året har verkligen utmanat oss i de ämnet gå igenom känslan att förlora någon, ett jobb, ett projekt eller relation till människor.

När de händer kommer det stresspåslag inom oss som för oss i fel riktning och är du kvar i den miljön länge tar de mer energi av dig än de gör ont att släppa taget helt och acceptera samt låta den nya dörren som öppnas framför dig låta den bli sedd.

Något vi i stress känslor inte ser är att nya dörrar öppnats framför oss för vi är kvar och försöker rädda de lilla som är kvar av de du just förlorat.

Nya dörrar kommer varje dag en del är diffusa och en del slår en i ansiktet så man inte ska missa den men tro mig det finns alltid en ny dörr.

Släpp taget om saker som stressar dig och låt den nya dörren visa dig vägen fram för läkning för det gamla är historia och de nya är i antågande.

Guidernas ord i detta budskap.

“Believe in love believe in your guides love is you and we are you”

En film som jag kan varmt rekommendera till alla att se den är magisk och fördjupas i andemeningen i budskapet som guiderna ville ge mig till er och mig själv för vi har de alla tufft ingen kommer undan lärdomarna i livet.

https://www.imdb.com/title/tt5239942/

länken till filmen den finns på bland annat Netflix

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke