Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Anna den

  Tack! 🙏Stor kram till dig🤗

  • johannastjarnoga den

   Tack och en stor kram till dig <3

  • Emma den

   Tack ! Klockrent längre tid har jag jobbat med deta då ser det inte alla ser. Så förstår pricis att är att är deras fysiska ljus. . Men kan uppfattas barsk säkert. Jag anser att värden blivit så . Där av höjer jag strå mer så blir i samma klang !
   Sen att har tappat lite av mig är olöst gåta som har osakat det kännslomesigt bökigt min empat kommer i klämd på gjord livet tyvärr. Men försöker hitta där var för flera år sen. Innan allt vart upp nystat av det förgångna.
   Men personer i fråga hittills tar inget ansvar . Bara alstrar vill en massa.

   Stor kram på dig. Dock lider enormt mycket av denna enorma värmen. Men så tacksam att jag har mina hjälpare på andra sidan. 💚💜👍👌💪👀👂.

Lämna en tanke