Äkta kärlek

4

Högre syftet med kärlek i våra liv.

Vi lever livet med hoppet om att möta vår stora kärlek trots att vi redan mött vår stora kärlek i livet, oss själva.

Vi söker och ger oss in i djupa förändringar inom oss själva för att vi ska kunna anpassa oss in i någons liv och kärlek så vi blir lätt älskade, så vi lär oss att förändra oss för andra för att passa in.

Kärleken till dig själv förminskas, för vi går rakt in i samhällets regler och normer hur vi ska vara och lever vi ensamma är det något fel på oss, det är vad man lärt sig och visst, det är hårda ord men så har vi lärt oss men frågan är! Är detta sant??

Det högre syftet med kärlek är att vara en enhet i universum som minns vem du är.

Lever du som du önskar inom dig själv? känner du att du väljer rätt väg för dig själv? Går du och möter dina inre behov för dig själv?

Du kan leva i en relation som du inte känner dig uppskattad i eller du uppskattar inte den personen så kärlek uppstår utan du lever i trygghet oavsett hur den tryggheten ser ut många säger tryggheten är pengar men är den verkligen det?

Tänk om du skulle ha miljoner, så skulle ändå känslan av att ta dig ut genom dörren vara extremt tung eller hur?!

Lever du ensam?! En miljon män och kvinnor längtar efter just dig och din närvaro bredvid dem, tar du dig ut och möter dem??

Vad min känsla säger mig i detta nu är att söka mig inåt och se min egen kärlek till mig själv och vart i den relationen står jag just nu?? Är jag förälskad i mig själv eller är det djup meningsfull kärlek som får mig att leva fullständigt i nuet och harmoni inom mig själv??

Mitt svar blir nej jag tycker nog om mig själv men förälskad nej, djup kärlek jo, men det känner jag igen nånstans inom mig klickar det när jag känner efter men hur får jag det upp till ytan utan att gå överstyr??

Fått höra att kärlek kommer inifrån och det skapar ett tempel för din kropp och ska jag se på min kropp så kan jag ärligt säga att jag gick fel på den vägen och hamnade på en sidogata, men hur tar jag mig ur denna bana och låter mig själv växa och samtidigt hålla mig inom mig själv och leta efter min kärlek till mig själv och inte söka bekräftelse från någon annan för att klara av livet?

Jag är lyckligt lottad att ha mina guider och min själ som är aktiv och vill lika mycket i förändring som jag så de leder mig just nu i att finna mig själv i kärlek, ren kärlek ingen kärlek från någon annan utan min förälskelse till mig själv.

Livet vi kom för här på jorden att få uppleva blev tungt och meningsfullt. För det jag lärt mig är underbar utveckling till vem jag vill vara för andra, men jag har försökt se mig själv som värdefull och det har varit svårt men det förväxlas med dålig självkänsla har jag märkt, men det har jag inte, jag går en själslig resa med mina utvalda vägar och lärdomar du har dina egna.

Hur vet du att du lever fullt ut för din egen del och vad känner du inför dig själv? Är du förälskad eller har du fullständig djup kärlek till dig själv? Klura på den ett tag!

Jag vet att du som läser detta älskar jag väldigt mycket för du min älskade ljusvarelse, vi är en enhet!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Helene Ferb den

    Tack fina du ! Så sant med inlevelse rycks jag med i dina ord dem berör mig och skapar en fin spiral av vackert vitt ljus. Sanningen är viktig det är så kärleken kan då plats för alltid.

    • johannastjarnoga den

      Stor kram vackra själssyster <3
      härligt du ser vad som händer inom dig <3

  2. Emelie den

    Du är underbar och sprider så mycket ljus genom ditt arbete på tarotguiderna! ?

    • johannastjarnoga den

      Stort tack blir blossande röd om kinderna <3

Lämna en tanke