Vila inom dig själv

2

Vila en välförtjänt paus här i livet en lyxvara när man är person som älskar att vara till tjänst för människor och djur.

Hur många av er har vilat medvetet utan att du inte fått signaler om att du behöver dra in handbromsen?

Jag vet att ni där ute är i tjänst för mänskligheten och ert arbete slutar aldrig, men när såg ni om er egen energi i allt detta för de finns alltid någon där ute som ropar efter en hjälpande hand.

Jag är inte ett dugg bättre kan jag avslöja jag hjälper gärna än att ta den där stunden för mig själv den där stunden för att slappna av och bara vara i mitt space mitt eget huvud utan att tänka på hur jag bäst kan vara till hjälp, mina guider är till stor hjälp men många gånger är de även hjälp i den praktiska världen ett väninna samtal.

På sommaren är det alltid lättare att ta sig extra vila och njuta mer.

Men jag tänker ganska snabbt på alla som jobbar oavsett av olika anledningar våra praktiska behov för att få vår vardag att snurra runt.

Så min fråga är vad gör DU för att vila och vara i nuet utan tanke på något annat?

Min dröm vila är att få ta en kopp kaffe på min bro och se min hund springa i gräset och snurra runt hitta något kvarglömt godis i gräset dagen före eller bara se humlorna komma och landa på syrenerna ta en extra titt på människan som sitter där för att se leta upp en ny blomma.

Höra fåglarna kvittra kivas eller de bästa en gräsklippare som låter i bakgrunden.

Det är min vila.

Vad vill du ha i stunden av vila ska tillföra dig? Är de harmoni eller är det glädje extra energi för att låta känslorna få landa inom dig efter ett tufft pass på sjukhuset? Jag vet att ni ser min blogg de är så varmt att veta när ni ringer in bara för att säga att ni läser den, enorm stor kram till er.

Försök denna vecka att se när ni kan klämma in en vila bara för dig själv.

Önskar er en magiskt underbar stund för er själva och hoppas ni fortsätter ta er dessa guldkorn i ditt liv med täta mellan rum.

mitt hus min bro 🙂
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Emma den

  Badkar musik som jag drar mig till cakra rensning . Och regn in spelingar då vill atrehera in vatten i öken värden. Har blitt bättre på villa med djur då är viktigt för mig. Fantisera om nordpolen med.

  • johannastjarnoga den

   wow de ska jag testa nästa gång dock har ja en dusch men de är ju de man får fantisera mera 🙂
   stor kram

Lämna en tanke