Budskap idag är de en ny dag

0

livet kastar oss fram och åter i en evig spiral som snurrar runt oss alla ingen kommer undan denna evighets spiral av liv.

saker kan se ut som det är över men detta är bara en ny början på en ny spiral som får dig att testa en ny dörr i ditt liv.

förkasta inte nya dörrar testa dem innan du vänder om för saker kan förändras och just den svängen på avvägar kan göra att allt faller på plats inom dig, för det är den eviga stävan den eviga läxan.

det är ingen ide att streta emot för vi är elever på denna resan och allt beror på hur du väljer att hantera dina nya dörrar som står på glänt framför dig som avgör hur du lyckas finna fridfullhet inom dig själv.

idag kan energierna lyckats få dig på en resa som du tror kommer löpa linan ut men så kommer livet emellan och låter dig backa lite och saker stannar upp runt dig, det är nu du ser hur långt ditt inre hunnit med i visdomen, hur hanterar du en motgång.

lever du i hjärtat eller lever du i hjärnan och vill förändra de du förlorat, vi måste låta saker gå för att nytt ska komma in.

lär dig acceptera att de är vägar du reser på och ibland får vi underbart sällskap på vägen men som vi måste släppa taget när de går av resan för att fullfölja deras egen resa.

ha tillit till att om det är meningen så händer det underbara saker hela tiden.

din fria vilja måste få dela din resa i medvetenhet, din fria vilja stoppar ditt inre om du inte är medveten allt är ditt eget flöde du själv styr dina energier.

du själv ingen annan kan förändra hur du upplever saker, vi kan få hjälp och vägledning men det är ditt val din fria vilja hur du vill ta steget för att testa en ny dörr.

livet kommer emellan och ibland är det slump ibland behöver vi en paus och ibland är det en väckarklocka.

dock kommer livet alltid med en ny chans vi kan alltid börja om och leva som vi drömmer om inget är försent om vi väljer att tro på det.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke