Budskap från änglarna 2020

1

Hold out, dear friends! Håll ut älskade vänner!

Sitter och mediterar så ser jag orden håll ut kära du vi är här alldeles nära din sida du är inte ensam i detta trots att du upplever det så just nu så är vi här och håller om dig.

När änglarna kommer in och förmedlar så börjar alltid tårarna komma för de är så vackert och en otrolig känsla av lugn och otrolig kärlek som strömmar genom deras energi fält till mig.

Änglarna är verkligen här och hjälper oss igenom detta, för mig som mist min pappa och mamma har jag inte så många att vara extra att vara orolig för som är i hög ålder men jag påminns hela tiden om sorgen när mina föräldrar gick över och sörjer med er alla som förlorar familjemedlemmar just nu.

Känslan jag fick av mina nära änglar var just att detta kommer även ta ett slut och denna tid kommer vittna om mänsklighetens kärlek till varandra för det är vad som verkligen händer vi går mot ett öppet ärligt hjärta där vi värnar om varandra och se till våra nära och kära.

En tid i överskridande familjeband som inte bara är blodsband utan vi skapar band mellan varandra.

Vi låter andra uppleva kärleken och delar glädje och sorg mellan varandra och släpper gamla mönster som inte tjänar oss längre.

Inre utveckling som för dig och för dig framåt i ljus, för det är det vi testat i nu mer än någonsin.

Att gå mot framtiden med ljus och öppet hjärta i en global stor förändring för livet vi lärt oss kommer för alltid att bli förändrat och det behöver vi acceptera nu och se på framtiden med hopp och tro på att universum har en häftig plan för oss.

Jag tror och går in i vägledning med änglarna i tyst meditation och låter mitt sinne vara orädd jag låter mig renas från gamla energi spår som inte gynnar mig längre.

släpp taget och lev i framtiden sunt förnuft och kärlek tar dig framåt och även om du inte tror är det din väg mitt i allt tumult så är det så.

Till alla människor som gör allt för att leda oss ur denna tid i sjukdom all kärlek till er och jag har valt att stötta er med att ta de lugnt hemma, vi måste välja vad som kan stötta fler på nu mer än någonsin.

Gör det du måste för dig och din familj men se dig sen omkring vad kan du göra för dina grannar, grannskap kommun och vårt land.

Släpp sen ansvar och rädsla för det finns en högre plan och du är inte ensam vi alla på hela jorden sitter i samma båt nu för första gången ror vi åt samma håll.

tänk på det när du mediterar för er som mediterat ett bra tag har nog känt en annan energi form vi snurrar jordens energi samtidigt och åt samma håll.

Kärleken är global nu är vi här för att stanna, ljuset, kärleken glädjen är här i samarbete över hela jorden.

Min känslan var att förmedla mer glädje och de gör jag med denna video.

Hit kommer vi en dag igen.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    🙏♥️♥️♥️

Lämna en tanke