Universum stöttar verkligen dig!

2

Att universum stöttar en det bevittnar jag varje dag, jag är så otroligt tacksam för allt stöd jag får både från familj, vänner och andevärlden.

Att få en tråkig nyhet oavsett vad det handlar om i livet är tufft men när det händer så kommer det glädje direkt efter som bara förgyller hela ens dag och man får bara kärlek tillbaka.

Jag är så stolt över mig själv och det hoppas jag att ni är med, för ni gör ett fantastiskt arbete med er själva.

För ni är här varje dag och går ett steg i taget på er väg och ger inte upp ni går på i hoppet om en ljusare framtid och det är fantastiskt.

Jag vill bara passa på och tacka alla underbara ljusa själar som skänker sin kärlek och ljus åt mitt håll ni är djupt uppskattade.

Idag vill jag hylla andevärldens ljus vi ser er i form på bild ibland men framför allt kommer ni och vägleder oss sprider kärlek runt omkring er.

Vi upplever er som ljuspelare som är där för oss.

Tack ande världen för att ni delar våra känslor delar vårt gemensamma hopp och tro om en bättre tillvaro och samvaro med er och oss.

Vid svåra stunder har vi fått se andevärlden i bild här kommer ett som visar vår hund när vi fick beskeden om hennes hälsa och processen att till slut släppa taget om henne.

Med Atros i höfter och till slut diskbråck som till slut fick oss att inse att det vore bäst för henne att få gå över till andra sidan, men då vid varje tråkigt beslut kom ni in i bild och spred kärlek så även min man kunde se att ni var där för oss.

Tusen tack.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Jenny den

  Hej

  Behövde se just detta inlägg om er hund då jag måste släppa taget om mitt allt – min schäfer Hera. Är en otroligt jobbig och ledsam tid just nu. Tusen tack Johanna Stjärnöga ❤️

  • johannastjarnoga den

   hej <3
   vad jobbigt för er två.
   det är jobbigt att ta beslutet men ibland är de så rätt av kärlek för dem.
   stor kram till er båda två

Lämna en tanke