Kvinnlig Power

0

Återupptäck vad kvinnlig Power är för dig.

Om du tänker på ordet kvinnlighet vad upplever du?

Guiderna bad mig prata om detta ämne so iam giving it a try.

Kvinnlighet för mig är inre styrka inre medvetenhet vist inte det första jag tänkte på, jag hann kritisera mig själv först.

Känslan att vara kvinna och uppleva mig som feminin kör helt ärligt ihop det i mitt huvud.

Jag är lärd att feminin, är hur man är, inte hur man upplever sig själv.

Ibland känner jag mig vilsen när guiderna vill att jag ska skriva en text men jag börjar förstå deras sätt de vill öppna upp mig och er så sakta men säkert löser vi upp stagnerad energi inom oss och frigör oss från gamla mönster.

Jag vågar sträcka mig så långt som att säga att vi alla har funderat flera gånger på om vi räcker till som kvinna, därav vårt arbeta med självförtroendet.

Jag har en inre känsla vad kvinnlighet är för mig men jag vill att du som läser ska hinna känna in och funderar ut det själv vad är kvinnlighet för dig, hur har du formats genom åren hur kritiserar/hyllar du dig själv.


En tavla som representerar min kvinnlighet min power som jag fick vägledning att göra väldigt läkande måste jag säga.
för mig är detta kvinnlig Power energier som aldrig går att beskriva och klä in i ord för det är så mycket mer.

Ok min mamma lärde mig första delen vad en kvinna är och kände ganska snabbt att de fattas endel för laga mat och städa är verkligen inte att vara kvinna.

Eller sy och sticka brodera det var vad min mamma sa att ja skulle lära mig så jag kunde sticka sockar till en man en dag…än i dag hatar jag att sticka, för mig var det en märklig sak att göra för att visa sig kunnig för en man.

En förmåga jag absolut inte förmådde göra alls så jag fick gå med skammen av min mammas besvikelse om min kvinnlighet och sköta hushållet för jag valde lerpölar,djur och lekte gärna med alla som hade tid att leka spelade aldrig någon roll vem det var huvudsaken den gillade lekar.

Men med åren fick jag flera härliga kvinnliga förebilder som stärkte min inre bild vem jag är och att jag framför allt var ok.

Feelingen att aldrig riktigt duga kommer nog ta ett tag då min vackra vikt hindrar mig från att vara samhällets vackra kvinna men det är något jag ser som en styrka att få stå ut och följa mitt inre ljus ingen annans.

Banalt kan tänkas men för att gå igenom hur jag lärt mig mina mönster och faktiskt bryta det måste de fram.

Behaga och anpassa mig för att en man ska finna mig värd att älskas är nog mitt största mönster som jag hållit på att bryta i 5 år nu och kan säga att det går bättre och bättre.

Så hur jag aktivt gjort dessa är att verkligen forma om mina tankar vem jag vill bli när jag blir stor trots mina 40 år känner jag mig alltid ung när jag ser på alla lärdomar jag har och de som väntar.

Jag ser mina drömmar bli till verklighet en efter en.

Jag formar om mig till det jag vill leva med först och främst, sluta anpassa mig och inte bara till min man utan alla.

Så för mig börjar min inre kraft min inre kvinna ta form av en eldig tjej som verkligen vill leva livet fullt ut och inte bromsas ner mer utan får jag en dröm så kör jag på tills jag når den.

Vi är alla kvinnliga och manliga så harmonisera dem är viktigt ta fram sitt inre på alla sätt skapa inre harmoni i form av energi.

Kvinnlighet är för mig något vackert idag en sensuell form av energi.

Manlighet är inre visdom som harmoniserar av harmoni och känslighet för mig.

Hur känns den för dig?

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men jag vill inte tjata sönder denna energi för de är vad det är våra fysiska kroppar har det enda som skiljer oss åt men inuti är vi alla både ock.

Meditera och upptäck din inre harmoni går det ens att riktigt skilja dem två åt eller är det mesta ord som beskriver vår fysiska form?

För mig är det än liten skillnad i frekvensenergi den vibrerar annorlunda.

Den kom efter många turer i meditation.

Många härliga kärleks vibrationer till er där ute ni är fantastisk

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke