Vackra själar vi delar samma resa

2

Valmöjligheter….

Budskapet för idag är valmöjligheter och viljan att verkligen ta sig tiden att öppna alla dörrar innan man beslutar sig.

Stressa inte igenom saker som kan påverka hela ditt framtida liv, ta dig tid att se över alla dina valmöjligheter.

Vi är väldigt snabba på att bedöma saker och det behöver vi i vardagen, men beslut som kan påverka dig flera år framåt de bör vi stanna upp och verkligen ta oss tid att fundera.

Valet att släppa, stanna, kämpa eller bara välja att tro på att allt löser sig, det är val vi står inför och så länge vi inte sätter oss ner och begrundar så kommer vi aldrig ta steget.

Rädslan att välja fel och gå igenom en dörr som slås igen direkt vi kliver över tröskeln det skrämmer alla och vi väljer att stå och vänta på tecken som kan leda oss i rätt riktning, vilken dörr som är rätt för mig just nu vet vi inte förrän vi testat.

Illusionen är att vi inte kan ångra oss och testa en ny dörr och det gör att rädslan ökar och valet att stå kvar är bättre än att förlora allt men det är illusionen.

Det är dags att ta steget.

Är det en kärlek du inte kan släppa taget om, ta steget öppna en dörr släpp taget och se vad som finns på andra sidan dörren, ibland behöver vi bara bryta vår rädsla, ha tillit till kärleken släpp taget och ta steget över tröskeln.

Är det meningen så tro!

Du och din tilltänkta är kärlek låt hoppet bilda en förening mellan er.

Väljer du arbete och vet inte vilket jobb du ska gå mot, sätt dig ner och dröm dig bort se dig som liten och fantisera hur du har tusentals dörrar som står öppna för dig låt dig själv gå mot det du drömmer om.

Det är en illusion att det är begränsningar, du kan leva det liv du önskar.

Forma din dröm till dörrar och låt ödet besluta vad som i sin tur är möjligt för dig.

Min dröm har alltid varit att bli veterinär men mina betyg räckte aldrig till men jag valde att dels ha djur i mitt liv samt jobba med djur både som kristallhealer och samtala med, jag valde en ny dörr istället för att se dörren som var svår att gå igenom.

Varje dag har vi en unik möjlighet att både upptäcka nya dörrar och testa dem en efter en det är meningen att vi ska testa vi är här för att lära oss.

Vi kan inte lyckas varje gång utan vi måste lära oss av våra erfarenheter och låta oss treva fram tills vi kommer på hur vi gör för att genomföra det och då men först då kan vi besluta om det är rätt väg för oss själva.

Vi tillåter våra barn växa i rollen våga testa alla dörrar låta oss misslyckas och sen upp igen och testa en ny osv, men vid en viss ålder ställer vi kraven på dem att de ska vara färdiga med att testa nya dörrar men det är aldrig försent.

Vi är barn hela våra liv ett val vi gör är att aldrig stänga av för möjligheter.

Tusentals dörrar väntar på dig öppna en dörr och gå igenom…våga leva ditt liv fullt ut.

Mediterade efter jag skrev inlägget och såg en av mina dörrar öppnas

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anna den

  Tack för ditt budskap🙏
  Vill fråga dig, jag ringde och fick vägledning av dig i veckan, vilken jag är oerhört tacksam för. Efter samtalet var det som att all energi runnit ur kroppen och jag var helt slut. Denna känsla satt kvar också dagen efter. Men när det släppte så kände jag mig lugn och på det klara vad du väglett mig om💕
  Jag undrar vad som fick mig att känna så?
  Många kramar till dig🤗 / Anna 🌸

  • johannastjarnoga den

   hej <3
   vad härligt att du återkopplar.
   med åren vet jag att min healing brukar funka så speciellt när man bearbetar en blockering det är som musten går ur en när det släpper.
   härligt att du förstod till slut <3
   hur mår du idag?
   varma kramar johanna

Lämna en tanke