Andliga verktyg vecka 2

2

Jag vill fortsätta på temat andlig utveckling.

En tjej jag följer och gärna sitter och lyssnar på ganska ofta är Christina Grossi, dock hittade jag inte henne fören sista månaderna 2019 men är otroligt glad för hennes videos, hon ger mig läkning och hon sätter ord på det jag upplever inombords samt hjälper mig att tro på mig själv.

Denna video är väldigt viktig för mig för att hålla i tanke för att fortsätta vara medveten i arbetet att älska mig själv och låta min egen kärlek fylla, mig inte min partner.

Christina Grossi, en tjej som delar med sig av sin visdom.

Jag vill alltid ha flera lärare, för det gör att jag inte stagnerar på en väg utan vi har massor att lära av andra människor.

Kim Nilsson är en kille jag började att följa först av alla och har hela tiden återkommit till hans meditationer när jag bara behöver vara och följa en röst utan krav på att vare sig känna eller se visioner i meditationerna utan jag har fått healing av att bara göra hans högre jag meditation.

Samarbeta, ett ämne jag kommer att återkomma till men vill dela med mig av detta då det betyder mycket för mig och det kommer ni se under året.

Jag önskar samarbete mellan människor, därför tänker jag berika folks liv och tipsa om människor som jobbar på sätt som jag upplever stämmer överens med min livs väg och andlighet.

Ordet konkurrens är för mig onödigt då vi alla människor behövs och tillför enormt mycket för alla är unika och varje del av oss är en viktig del i livets väv.

Jag har möt många som gärna vill trycka ner mig och få mig att sluta gå denna väg, men lika många som försökt så har jag mött människor som lappat ihop mig igen, och dom vill jag hylla med att dela med mig av dom guldkorn som jag mött som verkligen fått mig att balansera mig neutral igen och med självsäkerhet att jag går den väg som är rätt för mig.

Jag kan inte nog betona vikten i att vi måste komma till sans och börja se oss som samarbetspartner, inte som konkurrenter, vi är här på jorden men vi är inte ensamma, vi har fått armar för att sträcka ut dom till andra, använd dom till kärlek.  

Så medan jag gör denna andliga serie för att ge tips om hur jag gör för att gå på min väg kommer jag bjuda in folk som delar samma energi av viljan att samarbeta och som vill dela med sig av sin kunskap och hjälp en medmänniska.

Det är dags att vi älskar oss själva och det är dags att sluta sätta stämpel på oss själva, det är dags att godkänna oss själva, den enda som har makten till ett godkännande av dig själv är DU!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    Fantastiskt lycka till med allt

    • johannastjarnoga den

      tack Thomas önskar dig all lycka <3

Lämna en tanke