2020, året då allt vänder. Själsflammor, here we come!

4

Vill skriva om detta år, 2019, ett år med en massa tunga saker vi släppt, jag vet inte hur många gånger mina guider ekat i mitt undermedvetna, release Johanna, tell them to release the pain, they feeling inside them self, its time now. (Johanna berätta för dem att släppa smärtan som de känner i sig själv, det är dags.)

Jag vill säga till er att det ordnar sig och smärtan går över, men känner starkt att guiderna är emot det och säger som dom förmedlar i känslan, smärtan är där för att ni ska kunna gå igenom den, känna fullt ut och läka er själva.

Jag har siat i många år men aldrig så här intensivt dock, men jag har aldrig hört talas om så många som släppt saker detta år. Själsflammor, själsfränder osv. detta år har varit magiskt på många sätt men även tufft för många då verkligheten inte är lika magisk som själskontakten, så det blir sorg istället för lycka och familj.

Min egen väg med själsfränder har varit underbar och så magiskt smärtsam och jag ser idag hur viktigt det varit att jag fick själv öppna denna dörr, inte bara för kärleken men även se hur andra upplever detta och hjälpa till med själslig förståelse.

Det jag lärt mig detta år är att en själskontakt är vägen in till ens egna hjärta som verkligen griper tag i en helt och fullt som får en verkligen att tappa balansen så länge att hjärtats dörr förblivit öppet.

Jag har fått sörja saker jag trott varit förlåtet och vara lycklig för något jag tagit för givet och min favorit jag har fått möta mina rädslor och insett att det är inte lika skrämmande längre när jag ser dem i fullt dagsljus med hjälp av hjärtats (ljusets källa, din själ.)

Jag är så tacksam för att fått dela denna upplevelse med alla för det är verkligen ett kollektivt uppvaknande i kärlek som händer just nu och varje person som vi möter öppnas upp vi kommer dela denna öppna själskontakt med hela världen.

Min första själskontakt var magisk och så vacker, min andra och tredje jämnade ut kanterna i ljuset mitt som gav mig en chans att harmonisera och möta en mer utvecklad själ som tog mig högre i medvetandet. Helene jag är dig evigt tacksam för att du kom in i mitt liv.

När jag sitter och skriver detta är jag så glad, så lycklig för jag har en plan som växer sig starkare och starkare inom mig, jag vet vilken stig jag ska följa, jag vet mitt livs öde tack vare mina själssystrar och bröder där ute, ni har öppnat mig lika mycket som jag hjälpt er detta år vilket jag är otroligt tacksam för.

Dagens mål blir ert om ni grabbar tag i det.

Vänta inte, låt det inte glida er ur händerna och gör det de så släpp och ha tålamod för ditt livs öde kommer och grabbar tag i dig när du minst anar det. Jag har sett det hända om och om igen hela detta år.

Livet händer nu, ta chansen och lev det fullt ut i kärlek, sårar någon dig svara med att ge dig själv kärleken du är värd, stäng inte dig själv igen, ditt liv är tänkt att du ska styra och driva igång allt, vi kan få putthjälp men det är du som styr, låt dig själv ta ratten nu och upplev kärleken som skapas med din själskärlek och njut, för det är din källa, ditt eget ljus som växer inom dig.

Mina guider vill vara med i detta så deras tavla ramlade ner medan jag skrev detta så jag släpper in dem och ser vad de vill säga i ämnet.

Här är tavlan den föreställer en av mina energi kontakter. stenen är andekvarts

Haniel, en guide från Orion.

Det är dags nu att ni ser er egen själ, ni öppnar er och det är fantastiskt, vi ser era vackra toner och njuter av er allihop.

Vi ber er, se ert vackra skimmer, fokusera på det, stå inte på någon annan ge inte bort er kraft för det är trots allt ni som gjorde jobbet, ni öppnade upp er själva ni ser bara när det händer, när ert ljus blir synligt för ert eget inre men sanningen är att det öppnas upp med alla ni möter men så klickar er själs harmoni i balans och toner ni möter, en av er själsfamilj som står er nära även från vår sida av universum.

Vi vill hjälpa er att harmonisera detta och njuta av er nu funna kontakt med er ljusets kärna som Johanna vill kalla det, för oss är det medvetandet.

Vi följer er resa och önskar att nu medvetandet får insikter när det är dags för er, att det är er själsstjärna som öppnats upp inte kärleken till en annan person det är inte det viktiga i allt detta utan tillfället ni får med öppnandets är att se vem Du är, men ni är kärleksfull och ser den underbara själ som står mitt emot er och sätter värdet på den personen istället för er egen förmåga av utveckling, dock är ni två samma medvetande därför öppnas ni så kraftfullt.

Ni är i kärlek, villkorslös kärlek, universums kärlek. Lev i det försök inte äga det för det gör er mer frustrerad än när ni omfamnar ert eget medvetande för det stärks.

Vi går i kärlek ni går nu i kärlek.

Vi kommer att återkomma i detta ämne, det är dags att ni får veta hur ni kan harmonisera er själva.

Kollektiva medvetandet öppnas, du ingår i den.

Har man kristaller å lite barnsligt sinne så….så kan man 🙂

Vill nu önska er underbara sista timmar på 2019 och ljuset stärks 2020, underbara siffror änglarna är med oss detta år ännu mera än förut.

Kram Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Kan bara hålla med, stort tack och vilken underbar tavla🙏❤ Gott slut och Gott Nytt magiskt 2020✨✨✨

  • johannastjarnoga den

   Önskar dig en magisk nytt år <3

   • bianca den

    Hur gör man för att få allt att gå åt ett mer positivt håll? Vill ha mer kärlek i mitt liv och fler positiva händelser i mitt liv…? Efter år, som ensam mamma med mycket ångest, sorg och oro…och 2019 var ett väldigt prövande år för mig…

    • johannastjarnoga den

     hej
     detta är ingen lätt fråga att svara på tyvärr. men ska jag titta på hur jag gjort det möjligt med mer kärlek i mitt liv så är det att arbeta med mig själv på många sätt enklast är att jag skriver ett inlägg men de är inte alltid svaret för alla.
     men ja ska försöka svara på denna fråga med hjälp av guiderna.
     kram

Lämna en tanke