Budskapet för helgen…nystart

2

Släppa taget och starta om, en ny början tar fart.

Upplever mycket nystartade känslor som är och pulserar i kroppen, känslan av revansch, återupptäcka sin egen väg.

Tog fram en härlig Oracle kortlek för jag ville se vad den hade att säga i detta viktiga budskap.

Förstår att låta vår väg skina och ta plats i världen är mycket viktigt just nu, även i kortens vackra värld.

Innan jag avslöjar vilka korten är ska jag fördjupa mig i änglarnas budskap, för jag upplever att dom inte sagt sitt ännu.

Finn hoppet inom er, låt inget stoppa er, lyssna till ert hjärta.

Finn glädjen i era liv, gå ut och skapa glädje, för er som det är det snö så ut och kasta snöbollar, lek, var barn i sinnet igen, låt er dras med i julsångerna sjung av glädjens fröjd, låt det bli kärlek inom er.

Låt inget stoppa er, det är nya tider nu och det är ni som skapar den nya tiden så tänk noga vad ni vill fylla den med, glädje och ljus, låt ert ljus skina klart, låt ert inre skapa en lykta inom er så lyser den upp allt inom och utanför er, sprid känslan av kärlek samt trygghet.

Denna årstid jagas glädjen men ni behöver bara stanna upp och skratta, det är som änglasånger för oss på andra sidan när ni verkligen skrattar. Ni skapar en härlig energi som vi dras till, er kärlek och vår kärlek möts i harmoni och glädje.

Dansa och lek denna tid, sprid den kärleken låt er kärlek bli oändlig.

Härligt budskap, tack änglar.

Här kommer budskapet från korten.

Första kortet jag drogs till är Find your Light (finn ditt ljus)

Budskapet talar ganska bra, men vill gå in djupare.

Vi letar hela tiden en plattform för att få vara den vi är fullt ut, många har funnit den men inte alla och jag känner budskapet som är till er/mig att stanna upp, sök dig inåt, ha tålamod med dig själv känn ljuset växa inom dig, var medveten om att vi utvecklas, det är därför vi söker.

Det vackra är inom dig men även utanför dig, vi är alla en, vi hör ihop.

Vi söker kärlek hos andra för vi försöker förstå vår egen kärlek, det är vackert för det vi alla finner är kärleken hos andra, men vi aktiverar och lär oss samtidigt att känna vårt eget ljus vår egen kärlek.

Meditera och fokusera på erat inres ljus, känner ni inget så gör det inget, ha tillit låt ert seende utvecklas i den takt den behöver, ha tålamod med dig själv var inte så hård mot dig själv låt det ta sin tid, för ditt ljus är värt att vänta på.

Nästa kort Let yourself Shine (låt dig själv skina)

Ni ser att vi är samspelta med korten och änglarnas budskap.

Tillåt dig skina klart låt inget stoppa dig, känn kärlek för den du är, du är så vacker exakt som du är.

Ha tålamod med dig själv du har funnit ditt ljus låt allt annat utvecklas i kärlek allt ger ringar på vatten och du läker dig själv.

Låt inte ditt yttre tempel diktera hur du ska skina i denna värld, omfamna hela dig själv låt inget stoppa din inre utveckling för tids nog förändras ditt yttre tempel då du helt och fullt lärt dig att älska dig själv fullt ut.

Hjälp dig själv finna frid med ditt yttre tempel, låt den läkas ha dock tålamod för din yttre resa är otroligt viktig för din inre resa. Har du för bråttom hinner ditt sinne inte med och insikterna faller bort.

Så acceptera ditt yttre tempel så kommer friden i ditt inre tempel.

Blockeringar i vårt sinne är våra redskap för att ta oss in i vårt inre på ett meningsfullt sätt och låter oss läka i den takt vi behöver så ha tålamod, det är du värd vackra själ och jordmänniska.

Sista kortet New Roots (nya rötter)

Att arbeta med sig själv i kärlek och tålamod skapar stadiga rötter och låter dig själv stå stolt inom dig själv, det tillåter att det blir tufft ett tag då du tagit hand om ditt inre så stormar kan utsätta dig för prövningar men du har redskapen att ställa dig upp igen.  Klappa dig själv på ryggen för du har en historia som skapat mönster på livets väv.

Glöm inte dina insikter, var stolt över dem låt inget stoppa din framfart för din framtid är här och du står stadigt och du har funnit dig själv, låt inget rubba ditt inre sinne.

Tro på dig själv så rubbas inget inom dig, tillåt dig själv utvecklas så stoppas inget framför dig och tillåt historian skapa rötter inom dig så du står stadigt i livet.

Gungar det i ditt liv så har du levt ditt liv till fullo, glöm inte insikterna och gå i kärleken till dig själv för endast så förblir du sann inför och inom dig själv.

Dagens budskap kom med mycket kärlek och styrka.

Jag kommer att skriva ofta för jag känner att änglarna vill framföra budskap ofta numera så kommer fullfölja deras önskan.

Önskar er alla en kärleksfull jul med snöänglar och snöbollar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Helene den

    Så sant så !

    • johannastjarnoga den

      kram <3

Lämna en tanke