Jeff Jones is coming to Town

0

Omg, jag är exalterad, Jeff Jones kommer till Sverige igen och denna gång ska jag få möta hans fru Julie Jones.

Alla som arbetar med människor bör se över sitt eget sinne så det är så rent som det går, och det för att vi ska bli rena instrument för andevärlden, då måste vi ha en balans inom oss.

Och hans fru hjälper alla som går utbildningen för Jeff, då hon kommer in och leder vårt inre och får oss att komma till rätta med vårt inre så vi kan vara i rätta energin med ande världen och nu kommer hon till Luleå och ger Privata Konsultationer. Följ länken och läs mer om henne.

https://www.facebook.com/events/2443993342384315/

Det finns ingen i Sverige som jag vet om som hjälper sina elever på detta sätt. Dom tar verkligen ansvar för dig som elev att nå din egen unika potential och låter dig nå framgång utan att ditt inre är i obalans, varken i tanken eller i känslan, du är i din inre kanal till universums ljus.

Jag är så tacksam för denna enorma lycka, att verkligen gå till botten inom mig själv och få chansen att bearbeta alla rädslor jag fått med mig med åren, alla tvivel om att jag inte duger har kommit upp efter jag träffade Jeff. Han är en riktig healer och vet vilka knappar han ska sätta igång, så bubblar allt upp till ytan så man får möta det man bär inom sig och känslan av inre rannsakan för mig har gjort mig mer skarp i sinnet, viljan att hitta mitt inre och hela det fullt ut.

Viljan att utforska mer inom mig själv och vad som begränsar mig har alltid varit självklar, men att gå till en psykolog för att möta minnen av människor som är på andra sidan som skrämt mig som barn är svår, då psykologer inte vill kännas vid detta och jag vet att om jag sagt något om detta ur mitt liv skulle mitt liv se annars ut…litet rum med galler för fönstren och bakåtknäppt vit skjorta.

Så för mig att få träffa Julie är bara så underbart, även om jag förstår att hon inte har alla svar men redskap att sortera mitt inre och fortsätta i den andan.

Rädslan inom mig att möta ande världen som jag gjorde som barn gör verkligen att jag gör allt för att hålla tillbaka, och ju mera jag håller tillbaka destumera blir det att dom hittar andra vägar för att nå mig.

Jag är inte medveten när det är en person från andra sidan, eller om det är en guide då dom valt att gå in mjukt så det ska bli spännande denna resa för mig, att våga ta in ande välden och se deras ljus utan att rädslan kommer.

Vad är min rädsla då tänker ni, det jag såg som barn var från tomma intet, en person som dök upp rakt framför mig med stirrig blick och såg allvarsam ut. För ett barn var det en tuff syn och oftast öppnade dom bara munnen och då skrek jag bara, så jag har gått långt, för idag ser jag inre bilder och kärleksfulla budskap. Inte för att dom inte var kärleksfulla då jag var barn, men jag förstod dem aldrig för rädslan kom först.

Idag får jag budskap från ande världen om personen jag möter är redo för budskapet och låter mig vara det instrument jag klarar av i kärlek där jag blir vägled av mina guider.

Budskap som detta kommer ofta till mig från kära anhöriga.

”Kärlek i form av att verkligen se dig själv vilken underbar individ du är”.

Men nog om min resa, vill du verkligen hitta din andliga resa och få möta ditt inre och verkligen gräva och hela dig själv på djupet så kolla in hans utbildningar.

Jag passade på att även boka Jeff Jones när han kommer men åt min man i tidig julklapp, han har pratat om hur nyfiken han är på mannen som fått mig att fundera på min egen roll i universum.

Länk kommer här om ni är sugna att titta närmare på det.

https://www.facebook.com/events/1515175561940531/

Dessutom i januari åker jag ner till Stockholm och går en kurs med Jeff Jones såååå spännande, jag är så glad.

Under alla år har jag aldrig kunnat åka på något sådant här för att utvecklas och nu händer allt på en å samma gång. Jag sänder ut en enorm tacksamhet till skapelsens universums ljus, för jag är en kärlekens ljus varelse, och jag känner in i hjärtat att detta är rätt för mig.

Vill ni veta mer så håll er uppdaterad här och spana in Jeff Jones.

Ps. Veckans budskap kommer snart med kärlek och ljus vackra varelse

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke