Budskap från guiderna

0

Tanken att sväva bland molnen är er tillflykt när livet är svårt låt er själva landa medan er esoteriska existens landar i det högre jaget och låter er se lösningarna på era problem låt era tankar stillas för en sekund.

Låt er själva blunda medan ert medvetande öppnar ögonen på världen låt er se världen utifrån ert medvetande.

Låt ert medvetande bära er en stund låt ert sinne bli fri från era tankar och känslor låt er flyga fritt aktivt i medvetandet istället för bland molnen.

Gå sedan genom era problem ett för ett och släpp dem uppåt se hur dina hjälpare tar emot dem låt dem bära era bördor låt dem ta hand om det så ert sinne blir lätt igen låt era tankar vara fria släpp loss er tro på vår existens vi är här för er skull, vi hjälper er i vardagen med allt ni behöver bara be oss.

Ser ni inte tecken på att vi hjälper er är det för att vi inte får ingripa och störa er inre balans vi ser det högre syftet med er värdefulla resa på jorden.

Vi ser era frustrerande känslor och tankar och er tro sviktar då ni inte ser resultat för det ni ber oss att göra sätt era tankar fri låt oss guida er fullt ut.

Ibland kan vi bara ge er en vägbeskrivning till hur ni löser ert problem ofta kan vi se att ni ger upp, vi ber er ge inte upp utan sök er unika lösning allt landar inte i era knän.

Vi är här låt oss hjälpa er med det vi kan göra och ha tillit till att det som inte löser sig på direkten har en mening även om meningen tar lång tid att komma fram, men den finns alltid där.

Be oss lysa upp er väg så ni ser er lösning bättre låt oss inte stå med omöjliga uppgifter utan känn efter vilken del som vi kan vara till hjälp för er.

Värdesätt oss så som vi värdesätter er.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke