Budskap för dagen från min Guide

0

Budskapet kommer från en av mina guider Milano en guide som levt många liv på jorden och som valt att gå igenom det mänskliga lidandet och vill nu dela med sig av det han lärt sig på hans väg bortom stjärnorna.

Han valde att följa oss tätt för att se hur vi kommer över sorg och bekymmer han förundras över vår kämpar glöd och valde att gå ner och dela våra liv och upplevelser i mänsklig form och han upptäckte att mycket var själv utplockade hinder som han la ut för att lura sig själv att han hittat det han upplevde att han sökte på jorden men i själva verket hittade han bara illusioner och masker han kunde sätta på sig så det verkade som han hade full koll på vad kärlek på jorden skulle upplevas och framför allt hur det skulle kännas.

Hans tankeform är att föra fram budskapet om kärlek den äkta vägen och hur vi tacklar våra val av vägar i livet som han ser är våra största hinder av självförnekelse för vilka vi egentligen är och hur unika vi är.

Han vill ge dig tillbaka din makt över ditt eget fria val med att visa de illusioner han upptäckte medan han levde på jorden.

Han levde som spanjor och levde med en stark kvinna som var enormt kraftfull i energin och han fick sådan energi av henne så han till slut valde att luta sig tillbaka och bara leva i hennes energi.

Han kände ganska fort hur energilös han blev och han krävde mer kärlek och energi från henne och valde att hårdna greppet om henne trots hennes starka kärlek till sig själv och henne, hon var flamencodansare och levde för dansen.

Efter många år av lycka försvann hennes energi helt och hon gick runt och lika dyster som han så han valde att till slut att släppa sin energi omkring henne och valde att börja ge kärlek till henne men det var försent, han levde sina sista år ensam och bitter för att hans stora kärlek lämnat honom.

Det han vill säga med detta är att han valde att leva på någon annans energi hela sitt liv och det blev en ond cirkel som han inte kunde se då han valde att ta energi inte ge fören hon vart döende och han blev rädd och väckte kärleken inom sig och han kunde ge kärlek igen.

Hans budskap till er genom mig kommer nedan…

Hans mission från bortom stjärnorna som han kallar det så vill han ge er de han inte såg då han levde på jorden men som han ser nu för att få oss ur lidandet och vara i kärlek samt i full tro på ert inre stjärnljus och inte lura oss själva att följa andras vägar du kan bara gå din väg, när du tror du behöver gå en annans väg tar det din energi för du försöker få livs pusslet att falla på plats på någon annans väg.

Kärlek i alla volymer och formationer finns framför er det är nu ni ska gripa tag i det som kommer in på egen väg.

Tron på er egen väg är mer aktuell nu mer än någonsin, känner av att många står i ett vägskäl och tvekar och funderar på hur det kommer bli efter ni valt er nya väg.

Vägarna ni se framför er är en illusion de finns bara en väg för dig och du stöter på distraktioner i livet som får dig att ta ansvar för vägen du valt och följer men de finns ingen rätt väg eller fel väg för det är en väg, du gör de framsteg och tillfälliga för dig misstag just för de är din väg att gå dina nödvändiga förfiningar i era egna vibrationer.

Känslan jag får är även att ni hör rösten mer tydligt inom er och den börjar bli svår att bortse ifrån ni vet vad ni måste göra och de är dags att ta steget och ha tron på att ni fortfarande är på den vägen ni ska vara, illusionen att ni hamnat på fel väg är just för att ni måste stanna upp och förfina era valmöjligheter.

Ge dig själv kärleken och tron på dig själv det är dags att se dig själv, vackra varelse bortom stjärnorna galaxen väntar på era självförverkligande äventyr.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke