Jeff Jones helg kurs

0

Hej alla underbara vackra ljusvarelser

Jag har verkligen velat skriva innan men jag kände att ja måste låta saker få landa inom mig först innan jag försöker mig på att ge min upplevelse i ord för helgen med Jeff och Veronika går inte att beskriva i ord den måste upplevas.

Att få uppleva två så proffsiga och seriösa medium i Sverige som både Jeff Jones och Veronika Lundholm är en gåva något många medium lärare borde ta till sig och lyssna på vad medium borde stå för och ta de på allvar för de är ett stort ansvar man har när man tar på sig manteln medium.

Det ända jag vart besviken på var att helgen tog slut och att jag inte klarade av att släppa saker för att visa vem jag är, som jag vet att jag är.

Men bättre lycka nästa gång som mina guider säger denna helg var det dags att visa upp alla mina problem så jag fick verktygen att förbättra mig och det fick jag verkligen.

Jag kommer att gå fler av helgkurserna jag kommer även hoppa på om de blir en healingutbildning i Umeå där jag bor.

vill ni veta mer om den kursen eller nått annat tveka inte hör av er till dem för detta är stor gåva att få verktyg för sin egen inre utveckling.

De hittas på hans hemsida men de finns även här.

https://www.facebook.com/jeffjones.international/

Hit ska jag nästa år yeay

The Rhythm of Life Tour SOMMAR RETREAT – CARDIFF – WALES   23 – 30 Maj 2020

Länken kommer här.

https://www.therhythmoflife.se/sv-SE

Ni kanske undrar vad man får lära sig på denna kurshelg.

Varje helg är nog totalt olik från den andra denna helgen tog vi tag i våra känslor och massor om att släppa och gå in i skrattet lyfta våra energier se vårt ljus inom oss och verka genom det.

Övningarna skiljer sig väldigt mycket från andra kurser jag gått.

Vi fick lära oss att verkligen arbeta med guiderna vilket jag fått lära mig att de inte är optimalt för du ska bära detta mest själv inte förlita sig på dem.

Likaså enkelheten med andra sidan kontakt en underbar meditation för att få kontakt med den och den var så underbart helande för mig så jag släppte allt jag skulle prestera och bara var i energin.

Kort sagt en väldigt helande helg för mig.

Vi fick testa på massor och framför allt lära oss att fokusera vara seriös i det vi fick till oss och vi fick verktyg för att inte tappa tråden i avläsningarna.

Förutom att kursen var bra så vart jag glad för jag fick chansen att träffa en man som valde att ta fram oss elever och det unika med oss var för sig han hade verkligen förmågan att se oss och ge oss verktyg så vi kunde förbättra oss själva på individ nivå.

Veronika wow vilken kvinna vilken healing hon besitter hon la sin varma hand runt oss i gruppen och gav oss ett lugn.

Hon är bland annat tolk och ordnar allt runt Jeffs resa runt i Sverige och utbildningarna men hon är så mycket mer hon är verkligen en underbar tjej som bara är i nuet och verkligen möter upp oss.

Jag är välsignad att få möta dessa två själar som berikat mitt liv på så många sätt som blir för långt att beskriva här men jag uppmanar er sök upp dessa två själar för du har något att lära dig och du kommer inte ångra dig.

Kärlek till dig min vän i universum

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke