Love

0

Kärlek ett stort ord.

Vad står kärlek för dig? Är det att leva med den person du vill och attraheras av eller känner du den inre innebörden av ordet och känner dig dragen att leva med personen som får dig att utrycka ren och skär kärlek, eller är det kärleken till dig själv?

Finns det något rätt och fel inom kärlek?

Uppleva kärlek är helt underbart och jag hoppas alla får uppleva det en dag men de är inte alltid det rätta att bara få kärlek vi glömmer lätt bort att älska oss själva och sen ger vi inte kärlek vi blir bekväma att ta emot på ytan men vi lär oss inte att möta människor på djupet.

Tanken är att du ska få en tankeställare hur just du ger och får kärlek, är det via villkorslös kärlek eller är de mannen/kvinnan du känner dig trygg med som du får kärlek ifrån så du glömmer att underhålla ditt inres kärlek.

Det är väldigt lätt att glömma bort sig själv i ett förhållande oavsett om det är föräldrar, syskon, partners eller egna barn.

Man går lätt in i vardagen och tuffar på med alla bestyr och ser oftast tillbaka på tiden och säger ja de var tufft men vi höll ihop, är det de ända du vill minnas att du gjorde för ert förhållande att du höll ihop du kämpa för kärleken, jag gav inte upp alla har de tufft mellan varven.

Allt detta är sant jag är själv i ett långt förhållande och ser fällorna jag klivit i själv, så jag talar ur egen erfarenhet.

Jag önskar se tillbaka till denna tid och känna att jag gav allt till denna mannen och allt kom från botten av mitt inres djup, jag gav honom villkorslös kärlek utan att förvänta mig något tillbaka för jag ger mig själv kärlek.

Älskar du dig själv till fullo möter du människor som ger dig kärlek också men de är i en perfekt värld och vi lever i verkligheten och vi har alla stängt av vårt inres kärlek och lever mer på ytan än inåt så enkelt är inte de att leva med människor som ger oss kärlek.

Detta ser jag som en start vi måste sätta i gång en rörelse med kärlek till oss själva som fokus för när du älskar dig själv inspirerar du andra att älska sig själv och de ger ringar på vattnet och till slut har vi en härlig värld att leva i.

Leva i sann kärlek inom sig själv är tufft för man måste se på sig själv med en inre visdom, se på sig själv utan att sätta en stämpel på rätt och fel inom en själv, se på en själv med milda ögon tillåta sig växa och utvecklas utan dömande.

Verkligen uppleva villkorslös kärlek till sig själv respektera alla delar av en själv älska varje millimeter av sig själv kroppsligen samt sitt inres djup.

Vi kan sitta och titta på en krokig trädstam och se dess skönhet vi följer barken upp efter stammen och ser verkligen alla ihåligheter och där små djur ätit på trädet och vi upplever bara dess skönhet…varför inte se oss själva på exakt samma sätt.

Vi sitter vid en bäck och upplever vattnet, vi njuter av vattnet ser dess skönhet och upplever skvalpet och brisen som skapar krusningar på vattnet, vi ser fisken som skapar luftblåsor under vattnet som skapar ringar på vattnet, fåglar som doppar ner sina huvuden för att få fisk…dess skönhet blir som vår meditation.

Vårvindar påminner oss om att vintern är över och vi får sol och värme, dess sköna bris när de är full sol ute, dess underbara smekande tag mot vår kropp, dess skönhet framträder när vi går in på djupet i vinden den renar våra tankar för vi blir ett med vindens sus.

Tänk er en lägereld, den sprakar och vi sitter i ring runt elden och de är kylig höst, vänner som surrar och skrattar avlägset i skogen och du sitter där och söker lugnet i lågorna…dess skönhet du dras till dess inre, du väcker upp allt inom dig medan elden rasar framför dig du ser in i lågorna och låter dig ryckas med av dess rörelse.

Livet är vackert om man väljer att se det så.

Jag är vacker om jag väljer att se mig så.

Du är vacker om du väljer den vägen, res i skönhet in till ditt inres gap, se skönheten växa inom dig bli förälskad i dig själv, se hur elden matar passionen, se hur vinden hjälper till inom dig, se hur trädet står stadigt i ditt sinne och låt vattnets näring skänka dig frid i dit sinne låt dig ryckas med låt dig förföras av ditt eget sinne.

Det är dags att älska sig själv.

Flower power jag i min bästa energi form!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke