Hello Stjärnljus

2
Indian kvinnan är gjord av en kvinna som ni hittar på fb och instagram vid namn raven jansson.

Första dagen på mitt nya liv bokstavligen

Att gå ut offentligt med vem jag är och vad jag lever efter för spirituell tro är bland de läskigaste jag gjort.

Men känner nu att nu är det dags att ta steget ut och följa mina egna råd, leva i sin skönhet, din egen speciella sanning.

Jag har alltid som många med mig valt att verka som medium i kulisserna och det känner jag har varit min väg många år. Men nu är den vägen inte min längre och jag måste inse att jag måste gå över min komfortzon och leva mitt liv fullt ut.

Jag har inte tagit emot pengar för alla vägledningar jag gett, och det är så jag velat ha det, men det har varit min tröskel som jag aldrig ens vågat titta på tidigare utan tyckt i mitt huvud att jag är för dåligt medium för att ta betalt, och kan ju säga att så har inte dom jag läst av speglat det, men det är min verklighet i min hjärna och det är den resan jag går idag, att verkligen värdesätta mitt mediumskap.

Att värdesätta ens eget inre arbete är de tuffaste jag gjort även om jag levt ett tufft liv med många hårda läxor så är de svåraste jag gjort i mitt liv att verkligen tro på mig själv.

Jag har alltid jämfört mig med dom som varit aktivt medium i 40 år och det har aldrig slutat väl, men det har varit min bästa resa att se hur det begränsar en att tro på sig själv så brutalt att man inte lever fullt ut.

Vill också säga att det finns inga prislappar på värde, jobbet jag lagt ner för att känna in svar är åtskilda timmar per dag av glädje och inre utveckling som gett mig mer än pengar kan ge.

Varför jag skriver så brutalt ärligt är just för att det är den jag är, brutalt ärlig, och vet hur det är att tvivla på sig själv vilket många av oss gör och det hindrar oss att leva fullt ut i livet på alla områden, inte bara som medium.

Jag har valt att lyssna på andra människor och det är min läxa att verkligen lära mig att leva min sanning inte någon annans.

Vi kan själva välja att låta andra vara energitjuvar, eller sätta stopp för att andra påverkar vår syn på oss själva.

Vi jämför oss med medium eller andra människor som lever sin sanning fullt ut, till den milda grad att det blir förlamande effekter på din egen inre värld och det speglar sig i din fysiska värld.

Vi är alla unika och vi kan aldrig ställa oss i samma kö, för vägarna vi vandrar är så olika och så speciella att det går helt enkelt inte att gå i någon annans skor, då kommer vi bara få skavsår.

Jag valde min väg för många år sen och min allra bästa egenskap är just själavård och insett med åren att det har jag sysslat med sedan barnsben.

Varför jag valde tarot som redskap är just för att de var de första jag drogs till som ung tjej, det och kristaller, kristallnörd som jag är hihi.

Väldigt många år har jag hjälpt människor att se sin potential till andligt liv och deras väg och inser att det jag drömt om fått stå still, men 2018 blev mitt år av hårda tunga läxor som gav mig den där lilla extra kicken som bara måste ske, och då kom tron på att min väg ändrades radikalt på alla sätt så jag fick ta en allvarlig titt på mitt eget liv och jag insåg att jag levde ett stilla liv utan utmaningar och äventyr.

Så här är jag nu ? på alla ställen som tarotguiderna och arbetar, och varje dag är en gåva för nu träffar jag folk som vill se sin nya väg så idag kan jag bara ge verktygen så går ni iväg på era vägar och det är så spännande att få vara en liten del av er värld, och se er växa det är så häftigt ni är bara så fantastiska.

Så vad får du av ett medium som mig!? Jo jag ger dig chansen att se möjligheter och vad du har för verktyg som väntar dig eller kanske ett nytt äventyr som din själ längtar efter.

Titta inåt och vad väljer du?! Vilken väg är din?! Det är lika tufft för oss alla att välja eller ens se hela sin väg.

Så mitt inres råd jag fick var att ta ena foten före den andra och se vart det leder dig…hepp här är jag, idag är jag på en plats där jag hör hemma och är stolt att få arbeta på.


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Eva den

    otroligt fint möte med dig på telefon i dag och mår genast bättre.tack fina själ för budskap från änglar och de mina..behövde höra??

    • johannastjarnoga den

      hej hjärtat
      vad skoj att höra.
      stor kram

Lämna en tanke